Yang Sayang Aku

Sunday, November 1, 2009

er.. EXCUSE ME!

semalam adalah hari yang sangat-sangatlah membosankan.
nak on laptop pun tak dapat sebab
charger laptop aku rosak.

lepak-lepak bilik Syuhada.
pandang kiri.
pandang kanan.
pandang bawah.
pandang atas.
ha, nampak koleksi novel Emilia!
ambil satu untuk penghilang bosan ni.
baca dua tiga mukasurat.
macam klise sangat novel-novel cinta sekarang ni.
sebab tu aku dah kurang baca novel.
kalau aku nak baca pun,
aku akan baca novel Ramlee Awang Murshid.
lain dari yang lain!

novel yang aku baca ni,
aku baca sambil lewa je.
buat syarat baca je!
last-last aku tergelak bila baca nama hero novel ni.
panjang gila!
kalau ada hukum perempuan yang baca akad nikah lelaki,
tentu lafaz 5-6 kali.
dah la western gila nama!

layannnnn......


err..EXCUSE ME cik Author sebab postkan pasal novel anda.

agak-agak nama anak korang nanti panjang macam ni ke?

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

6 comments:

emilia sarah said...

haha!! name romeo mmg pnjg gle cik akak oi..
kalo die mmg wujud tak dpt bygkan betapa ensemnye die smpi rmi pmpn trgile2 kan die..
novel nie laen dr yg laen gak wany.. kalo tak caye try bace..dr jilid 1..die ade 5 jilid..

enuLwanie said...

ye ke..?
novel cinta ni kureng ckit la cik garam..

our stori mori *_* said...

mak aih name..kejadahnye penulis novel ni

our stori mori *_* said...

nud kate;
woww!
nk bg name lg pnjg dari ni la kat anak aku.
nak pinjam novel ni!haha

enuLwanie said...

to our stori mori,

mcm nak term****h tgk nama hero ni.
agak2 la nak tulis nama pun.

kalau bg nama pnjg2 kt anak,
merana la menantu masa akad nikah nanti.

menantu??
ahaksss..

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女