Yang Sayang Aku

Wednesday, November 25, 2009

'Happy' Sangat!

HARI NI AKU HAPPY SANGAT SANGAT!!!

kenapa aku happy sangat hari ni?
ada banyak sebab.

pertama,
aku dah takde kelas minggu ni.
so, lepas buat follow up kat hospital
aku boleh balik kampung dan makan daging korban seminggu!

kedua,
hari ni aku betul betul bebas dari ikatan cinta dengan seorang lelaki.
mungkin hubungan kami masih mentah,
mungkin kami sendiri yang masih mentah,
tapi biarlah takdir menentukan segala-galanya!

ketiga,
semalam aku dapat tidur lena sangat!
balik dari jumpa cik cumey, jen dan azrul hisham kat McDonald's Titiwangsa,
basuh-basuh muka, peluk bantal besar,
then, zzzZZZZZZZZ!

keempat,
semalam aku luahkan apa yang terpendam dalam kepala aku kat Busyra.
dan tak sangka rupa-rupanya kami memikirkan benda yang sama.
kami nak jual maggi kat bilik!

kelima,
ada lagi ke?
dah takde kot!



p/s : nak basuh baju.
then, packing untuk balik rumah Abang Yo kat Cheras.
upsss,
lepas ni nak pergi survey harga maggi kat Carrefour Wangsa Maju.
kalau jumpa, tegurlah ye!



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

3 comments:

fndrocka said...

buat marketing plan elok2.."maggi peneman malam anda"

enuLwanie said...

ha, slogan yg sgt terbaik!!!

thanx...

Fatt Chin Choy said...

weh
korang dating tak ajak aku
hehe