Yang Sayang Aku

Saturday, November 14, 2009

Kerinduan Yang Tak Tertahan


kami baru balik dari open house rumah Sethu.
best dapat makan nasi briyani dengan rendang ayam.
ingat nak tambah untuk kali ketiga,
tapi upsss, seluar dah ketat!
rezeki makan free ni cukup untuk alaskan perutku sampai pagi esok.
alhamdulillah!

hujan renyai-renyai.
kami mengambil tempat duduk di meja masing-masing.
aku dengan dunia blog aku.
blogwalking and tambah widget kat blog aku.
tak tahu la korang nampak makin menarik tak blog aku.
Busyra pula dengan game Farm Frenzy.
aim target, nak dapat gold untuk semua level.
hah, chaiyok chaiyok!

layan jap lagu Amy Search - Seroja ni.

Terpancar sejalur cahaya
Di kelopak nya seroja
Bak gemilang samarenda
Memukau mata hati ini seketika

Lamunanku tersentak
Lalu ku mendongak
Gemuruh rasa
Terpaku sukma
Terkena lontaran senyuman misteri
Siapa gerangan sang puteri

Mengalung cinta dileherku
Dan terus berlari
Aku cuba menangkap bayang bayangnya
Di antara kembang seroja tasik cinta
Tapi malangnya jatuh ke lembah
Berduri dan sepi

Puteri Seroja pasti cintakan persia

Lamunanku tersentak
Lalu ku mendongak
Gemuruh rasa
Terpaku sukma
Terkena lontaran senyuman misteri
Siapa gerangan sang puteri

Mengalung cinta dileherku
Dan terus berlari
Aku cuba menangkap bayang bayangnya
Di antara kembang seroja tasik cinta
Tapi malangnya jatuh ke lembah
Berduri dan sepi

Puteri Seroja pasti cintakan persia
Takkan bersua


sebenarnya aku rindukan Along sangat-sangat bila tengok je kereta Waja depan mataku.
rindu nak lepak kat Shah Alam dengan Along.
tak sabar nak balik raya haji.
aku rindu, sungguh!

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

7 comments:

Cik Cookie said...

thanks singgah blog Cik Cookie.
Comel blog kamu.

Cik Cookie said...

thanks singgah blog Cik Cookie.
Comel blog kamu.

enuLwanie said...

time kasih cik cookie.
terharu cik cookie dtg singgah.
jemput la mkn cookies!
hehehehe

GhOsToNe said...

along???
ur sis ek??
x pe..
raya aji nak dkat dah!!!

enuLwanie said...

ha'ah...my sis.
ada kt johor.
dh setahun kawin.
abg pun dh kawin.
tu yg terasa sgt bila dua2 dah jd org punya.

sekarang semua kena wat sendiri.
dulu boleh gak gedik2 dgn diorg.

online shopping handmade said...

cehh rindu along .. padahall sedy jer tak dapat waja yang konon nye djanji oleh along muhahahahahaha hahahahhaah

enuLwanie said...

eh, mana tauuuu ni??

hehehehe...