Yang Sayang Aku

Sunday, November 15, 2009

Aku Masuk Contest Cik Bulan.

gambar-gambar kat bawah ni aku upload bukan saja-saja tau.
disebabkan aku ni memang minat dalam photoghraphy
(tapi masih belum mampu memiliki DSLR)
so, aku join 'A Picture Tells A Thousand Words Contest'
anjuran blogger Cik Bulan.

aku bertungkus lumus edit gambar yang mana ada dalam folder Fotogedik aku.
so, ini lah hasilnya.

pelik kenapa gambar-gambar aku sungguh colourful?
aku memang suka warna-warna ceria.
kalau korang sakit mata, maaf la ye.















p/s : sebab Cik Bulan cakap tiada limit untuk hantar gambar penyertaan,
so saya upload banyak-banyak.
bagi rabun mata Cik Bulan pilih
which is the best.

wish me good luck, guys!

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

10 comments:

BuLaN iTu aKu said...

hai... cik bulan ambik pic no 2,3 ye... thank sebab sudi masuk

enuLwanie said...

2 n 3 je.
pilih la banyak sikit.
penat sy edit td.
hehehehhe

joegrimjow said...

wawaaah
bnyaknya gambar!

enuLwanie said...

byk kan?
tp sedih je bila cik bulan pilih dua gambar je.

GhOsToNe said...

ala..
pndainyew kamu mengphotogewdix!!!
mau blajo bleh???

enuLwanie said...

ish, kamu nak beljar menggedik ke mengedit?

gedik gedik, i like!!
hahahaha..

YobSumo said...

banyak penyertaan cik bulan ni. Taknak lah aku msk, mesti kalah.

enuLwanie said...

ala, 2 je gmbr yg cik bulan amik.
join la contest tu.
mana la tau encik yob hantar satu je gmbr tapi kalau nice to see,
mesti ada peluang utk menang!

lea said...

ala sian die..cik bulan hanya pilih 2 jer..
xpe2...sume gambar nampka comel jerk...
tp suke yg nu 2..nasib cik bulan pilih yg tue..
hehe
gud luck yer

enuLwanie said...

time kasih..
mmg gmbr tu target utama.
yg lain mcm optional je.

thanx sudi singgah.