Yang Sayang Aku

Monday, November 23, 2009

Creative The Clay Mengganas!

tengok pada tajuk entri ni bukan main lagi!
padahal aku cuma nak tunjuk clay keychain yang ditempah oleh adik-adik aku dan Busyra.
Tqa a.k.a Agnes Monica kami telah menyiapkan 4 keychain dan 1 rantai.

dan inilah hasilnya.

ni couple keychain yang ditempah adik aku, Mardiyyah.
untuk dia dan pakwenya.
*gatal budak ni! exam SPM tak habis lagi, menggatal je lebih!*

harga : RM3.00


ni pula keychain yang ditempah Busyra.
untuk anak saudaranya, Uzeir dan Jalal yang cemerlang dalam UPSR baru-baru ni.

harga : RM2.00



rantai Achik masih belum siap.
masih mencari tali yang sesuai.
sabar ye Chik....




Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

10 comments:

GhOsToNe said...

sgt chumel plus cantik!!!!

arghh...

nak satu...

enuLwanie said...

nak sy tempah khas utk awk?
hehhehe

Wanie-san said...

Cretive nye...=)

sI tEDI said...

comel!

tqa said...

cantik!! sapa buat nie tempa tempah :p

enuLwanie said...

Wanie-san and si tedi : tima kacih!!!!

tqa : dengarlah matahariku suara tangisanku..ku bersedih kerna panah cinta menusuk jantungku.....
agnes, nak sign!!!!

Melz said...

lawa la babe ;P

enuLwanie said...

lawa je?
xnk order ke utk bg kat awek..

Hisham Sheikh said...

kawe nok so...comey la..kawe nok hok yg ado huruf tu deh..

enuLwanie said...

betul2 nok ko?kalu nok, kawe oyak ko tqa. nok huruf gapo, wrna gapo?