Yang Sayang Aku

Monday, November 16, 2009

GATHERING BLOGGER.

DATE : 19.12.2009
VENUE : GENTING THEME PARK (meet at KL SENTRAL)
FEES : RM100.00 (including theme park outdoor ticket, t-shirt & apartment)

(included t-shirt and souvenirs)

T-shirt RM25 - bagi size sekali ok!

so, pd rakan blogger yg berminat untuk menyertai gathering ni, leh la bg info anda ke fhadlow86@yahoo.com @ oya_88@yahoo.com sila bagi maklumat seperti yg dinyatakan di bawah selewat-lewatnya pada 15.11.2009 sebelum 12.00 tengah malam:

nama :
url blog :
emel :
ym :
no fon :

aktiviti :-
1. games
2. bbq (malam) - Urusetia sponsor
3. exchange gift - RM10-RM20 (baru fair) jangan beli kat kedai RM2 pulak
coz aku boleh cam.. hahaha
4. pelancaran forum blogger
5. persembahan (terbuka)

kepada kawan2 blogger diharapkan dapat menghebahkan pd rakan2 blogger yg lain mengenai gathering blogger ini supaya lebih ramai blogger yg akan turut serta bagi memeriahkn lg gathering kita pd hari tersebut.... Ajak kawan2 ok!

untuk maklumat lanjut..sila klik sini


aku confirm pergi.
bertambah semangat nak pergi sebab teman blogger aku, cik cumey yang ajak.
Adam pun nak join.




best best!






Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

7 comments:

anwaruddin said...

macam best je wey, tapi mahal la, ;(

enuLwanie said...

ala..
murah je nuwa.
rm100 utk gi genting n segala aktiviti.
murah la tu.

jom la!

GhOsToNe said...

teringin nak prgi..
tp sy x de kawan nk ajak!!
arghhh..
frustnyew!!!

cik CumeY said...

asis...kiter g nak kenal ramai lagik kawan lah meh..jom ah!

hihih...

cik enull.hhappy happy kay?cik cumey nak balik kg dahhh...

hak hak..

taking care...papai

MIZZNISS said...

ala..bestnye, msti rmai yg pg, time ni la nk knal org, huu, xdpt pg, kje jauh sgt, anyway, salam kenal ye, xdpt knal kt gnting, kt cni ley jugak..xgitu..

kpada yg pg, enjoy, nt korang buat r lg...

YobSumo said...

hehe. kamu perasan tak dia cakap last daftar 15/11 (semalam) hahahahah.


I pegi. nnt kita jumpa kat sana yek! hahahhaa. tapi aku ni pemalu lah. hahahahhaha.

enuLwanie said...

ghostone : jom la join kitorang.jom la jomla! mesti best klu awk ikut.

cik cumey : betul ckp cik cumey.jom la join.kalau dpt yg gila2 cam cik cumey mst best! cik cumey ni saja wt i sedih balik tau.

mizzniss : terima kasih sbb nk jadi teman i.mesti seronok kenal2 u.kalau xleh gi genting, xpe. kita jadi member kamcing kt cni ye.

yobsumo : ala, lupa lak! u malu, i lagi malu.hehehe..jgn la malu ye..kita kan teman tp mesra.