Yang Sayang Aku

Friday, November 20, 2009

Single Untuk Entah Kali Ke Berapa.

mulai saat ini,
aku mula berstatus 'single'.
jangan ditanya kenapa dan mengapa.
mungkin suratan takdir.
tiada jodoh antara kami.
harap masing-masing dapat membawa haluan mengikut acuan sendiri.




biarlah yang berlaku antara kita menjadi rahsia kita.
maaf pernah melukakan hatimu.
hatiku juga terluka atas perpisahan ini.
aku menyayangimu namun jodoh tidak menyebelahi kita.
moga bahagia menjadi milikmu.
biarlah derita tu menjadi sebahagian dari diriku
kerana itulah balasan yang harus ku terima.

maaf atas segala-galanya!



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

17 comments:

sI tEDI said...

erk!
semoga hati cepat terubat!

enuLwanie said...

ye...harus!

anwaruddin said...

tabahkan ati ye,

enuLwanie said...

thanx ye nuwa.
kalau nak aku tabah, kena belanja aku makan kat ali maju.

boleh nuwa?

i'msosupernotcool said...

life must go on..

enuLwanie said...

thanx ye..
u're more cool than what i thought.
thanx a lot!

Noorlaila Mohamed Nor said...

single lagi best kot!
serius

enuLwanie said...

betul3!

BuLaN iTu aKu said...

yunk.. kenkadang single itu indah.. tak cya???
try dulu hehehe

BuLaN iTu aKu said...

haii enulwanie.. wah aktiviti yang menyeronokkan..
bulan nak ucap tahniah pada adik kamoo..
yang cemerlang dalam UPSR..
alhamdulillah.

enuLwanie said...

tima kasih ye bulan.
moga cuti kamu kali ni best!

our stori mori *_* said...

saza ; sabarla wahai wani..
sesungguhnye org tersebut terlepas sesuatu yg sgt berharge..

betulkah ayat ku ni.

enuLwanie said...

hmm...
harap cmtu la saza..

YobSumo said...

takpa boleh pergi dangdut lepasni!

happy2 ok!

enuLwanie said...

yob belanja ye...

GhOsToNe said...

sabar lew..
idup single lagieyh besh!!!

enuLwanie said...

ye ke best?
ghostone single ke?
mcm dh ada awek je..