Yang Sayang Aku

Tuesday, November 24, 2009

Baru Siap!

"hhhhmmmmmmm"
tu tanda aku tengah geliat.
baru saja siapkan tutorial 3D Animation untuk dihantar dalam kelas petang esok.

nampak macam satu set PC tak?
cuma miss mousenya.
cincai-cincai je buat!

ni la tutorial yang diberi tempoh seminggu untuk disiapkan.
tapi aku buat dalam masa beberapa jam saja.
start pukul 8 malam tadi.
tu pun stop kejap sebab nak dinner dengan Ikhlas dan Hafiz.
sambung buat dalam pukul 10 sampai sekarang iaitu pukul 2.30 pagi.

sekarang masih ada masa sikit untuk blogwalking.
then, iron baju kurung untuk pakai pagi esok untuk kelas Data Comm.
then, get ready to sleep!

Selamat Pagi Kepada Seantero Dunia.
Moga Hari Esok Lebih Baik Untuk Diriku Dari Semalam!



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

14 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

uikk
tidak bercuti?
ada kelasss!

Hisham said...

awal lg nk tido...jom kite manje2...hehehehe....gudluck k

Ikhlas said...

mane mouse..??!!
owh nie msti pc pkai touch screen kan..
huhuhu...

p/s3; jmpe nnti ajar kite,kite cepat pick up...

i'msosupernotcool said...

wow..
kau course ape ye?

enuLwanie said...

u'resosupercool : kos multimedia technology.so, sume psl teknologi multimedia sy blaja.poyo je! xde la, more to programming.

noorlaila mohamed noor : ari ni last kelas.dh boleh balik kampung psni..

hisham : manja2?upsss....thanx btw.

ikhlas : biasa la, advance kan? hehehe

Cik Cookie said...

tiba tingat upin ipin

enuLwanie said...

ooo..kalau la sy sehebat diorang boleh wt animasi upin ipin..

GhOsToNe said...

wlaupun nmpak simplew gilew...

tp trdetik plus terpikir laks..

camno la awak buat ek??

payah kowt!

adoyai!!!

enuLwanie said...

ahakssss...
senang kalau awk dh belajar.
malah awk boleh wt better lagi.
ni cuma nk markah attendance je ni..
tu yg cincai je wt.

YobSumo said...

mouse gantikan dgn pergerakan anak mata ya? dasyat!

enuLwanie said...

yobsumo : malu la..hihihihi

Noorlaila Mohamed Nor said...

oh yeahhh selamat pulang ke kampung
mesti best!

enuLwanie said...

mesti best punye sbb wt korban tahun ni.
lagipun, tahun pertama smbut dgn abg ipar dan akak ipar.

Syuhada said...

Saya punya 3D bagaimana pula? Mari baca entri baharu yeah yeahhh!