Yang Sayang Aku

Monday, November 9, 2009

Hatiku Pun Berbunga-bunga.

jam kat laptop aku dah menunjukkan pukul 2.55 pagi.
tapi aku masih blogwalking kat blog yang aku follow.
jenguk jugak kot-kot ada respon dari blogger yang aku comment di blog mereka.
satu-satunya blogger yang tak jemu layan aku sekarang ni, encik ib.
sebab kolej aku block Yahoo Messenger!,
so, aku just chat dengan dia kat comment form blog dia.

thanks encik ib
sebab sanggup layan saya yang tak reti-reti nak tidur lagi.


~~header blog encik ib.


~~~tengoklah comment form dia yang penuh dengan nama aku.

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

2 comments:

.ib. said...

hehe~~~

thx ye... siap ade entry appreciation lg... hehe... i do appreciate tht... kalu hti yg bace blog ib berbunge2.. lagilah ib suke... jgn jemu dtg ye... insyaallah kalu ade mase boleh je berblogging2...

semlm sambil2 wat keje, sambil2lah layan blog... hehe... nuhal lah... sapa je, kalu takdek pape kompem ade balasan... hehe... ;)

many thanks enulwanie~~~~!

enuLwanie said...

ok ..
nanti kalau encik ib ada ms,
singgah la kt blog sy yg x berapa berbunga-bunga mcm blog encik ib.

enjoy sgt semalam!

xde la bosan.

~~tidur dgn nyenyak pagi tadi.siap mimpi bunga-bunga lagi.hehehe...(tipu!)