Yang Sayang Aku

Saturday, November 21, 2009

Hidangan Malam Ni.


ni la makanan aku dan Syuhada malam ni.
terima kasih pada 'Affan, si comel Syuhada kerana belanja kami makan.

Syuhada demam.
'Affan concern sangat kat Syuhada.
Syuhada tak larat nak beli makanan kat kedai makan depan kolej.
lalu, 'Affan pun bawa la makanan untuk Syuhada.

best kan kalau ada orang take care kat kita?

agaknya siapa la mahu take care and concern kat aku ni?





THANKS 'AFFAN
SEBAB BELANJA KAMI!

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

16 comments:

Wanie-san said...

best2!!!kebulur dh ni..nak kol pizza r..mau ka??mau ka??

enuLwanie said...

mauuuuuuuuuu!!!

nnt hntar kt kolej sy ok?

GhOsToNe said...

alamak...

sgtbesh!!!

dah lame x makan...

asyk mgadap mcd n kfc jewk kat u..

bosan!

ahaks!!

makan kenyang2!!!

anwaruddin said...

baiknye affan ni, hahaha!

enuLwanie said...

ghostone : nnt awk blanja sy mkn mcd n kfc boleh..?dh lama x mkn..

anwaruddin : baik sgt2..nuwa, ko pun xnk blnja aku mkn ke?tunggu elaun yg mcm tuuut tu bile agk2nya dpt ye?(jd batu api plak!)

Hisham Sheikh said...

nk komen tp xtau nk komen ape...eerr...bape RM sumenyer...???

enuLwanie said...

alalalala...
orang belanja mana la sy tau berapa ringgit.
sy suka mkn whooper.
hrga dia rm12 kot.
mungkin yg ni murah ckit kot...

Hisham Sheikh said...

ni x tido lg ke ni...ore klate ko?

YobSumo said...

kenapa macam sikit je ni? kenyang ke? Syuhada ke kamu yang bantai lebih :p

enuLwanie said...

sy lahir di jerteh.
tp duk di klantan ms umo 12thn.

enuLwanie said...

yobsumo : dua2 dpt set sama.mane boleh demand?klu boleh demand,sy pun nk whooper.besar tau burger dia.
auwwwmmmmmmm

Kuwe said...

burger king ada delivery? woh?

p/s:tak pernah pulak mkn burger king.king sgtkah?

f.a.r.a.h said...

omg! burger king!

enak bangaaaat.;)

enuLwanie said...

kuwe : xpernah makan? jom!

f.a.r.a.h : mmg enak! lagi2 klau org dh belanja.mmg enakkkkk bangat!

nursarah87 said...

last makan burger king bulan april..tu pun org belanja..hehe. I prefer McD kalau burger ni..huu

enuLwanie said...

sori la mcD ni i dah bosan sbb i penah keje partime kat ampang park.

wlaupun i keje penat, tp bdn ttp naik sbb mkn cheese burger.