Yang Sayang Aku

Thursday, November 19, 2009

Aktiviti Dalam Kelas Petang Tadi.

kelas Data Communication and Computer Networking
memang bosan!
hanya teori semata.
kami sebagai senior takkan membuat bising dalam kelas
sebagai tanda protes kami.
kami ada cara yang lebih efektif tanpa perlu bising.

ye, kami memang sayang TM!
merintis kemungkinan.

surat layang dan cinta untuk TM.

si Syuhada ni sentiasa ada idea untuk hilangkan kebosanan.

teka wajah anda!

aku meneka dengan betul.
ho yeahhhh!!!





lain kali buat la aktiviti macam ni lagi.
hilang mengantuk kami!



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

10 comments:

anwaruddin said...

subject ni mmg bosan pun, mm nak teka wajah tu mcm susah je? hahahaha!

enuLwanie said...

susah utk korang sbb x duk sekali.
hahahaha

i'msosupernotcool said...

aku sllu men dam ular..
dlm pencil case ad dadu..
dam buat sendiri..
haha...

enuLwanie said...

gila kreatif.
dam buat dari eraser kan...
potong2 bg kecik?

GhOsToNe said...

hahaha..
musti tersangat bosan kelas ithu!!!

enuLwanie said...

bosan sbb subjek pasal communication.dh mcm fizik sbb blaja psl amplitud, frekuensi.

sI tEDI said...

aduhai.. lecturer x perasan ke?

enuLwanie said...

perasan..tp dia pasrah sbb mmg subjek yg membosankan..

Syuhada said...

Comel saya kihkih :p

enuLwanie said...

syuhada perasan!
uwekssssss =p