Yang Sayang Aku

Monday, December 14, 2009

Tak Baik Hipokrit!

entah kenapa tiada mood untuk update.
banyak masaku dihabiskan hanya dengan blogwalking ke blog teman-teman.

khamis ni,
aku bakal mengikuti kursus blog influence workshop
di Impiana KLCC Hotel & Spa.
lecturer aku ajak aku, Syuhada, Emilia dan Tqa pergi kursus tu
tapi Tqa ada hal yang perlu diuruskan.

katanya kalau pergi kursus ni
dapat duit.
cepat je telinga aku tangkap bab-bab duit ni.

harap-harap workshop ni tak begitu membosankan.




p/s : turut menyokong Cik Comey dari sisi.
tak suka blogger yang hipokrit.
tepuk dada, tanya iman!


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

8 comments:

BuLaN iTu aKu said...

haiii wanie...
bestnye dapat pergi bengkel tu
tentu banyak yang buleh kite belajar kan....

sI tEDI said...

bagus g kursus..

dapat ilmu smapai2kan okey.. ekekkekeke

enuLwanie said...

bulan dan si tedi : nnt sy akan share dgn kalian ttg workshop ni nnt.

{lumut} said...

kursus blog??

mcm gempak je bunyik....

aku tak sokong CC..

aku hipokrit..haha

enuLwanie said...

ntah best ke x kursus tu.
gi sbb disogok dgn duit je.
hahaha..lumut hipokrit ek?
hipokrit ttg pe tu?

Anonymous said...

pandai ko bodek cik cumey...
tapi aku nengok dia tak layan ko pun..
kesian...

cik CumeY said...

hahaha...anon..aku dah agak ko ke sini plak..


takper lah..

err.. ko tak letih ke buat gini?

eh jap jap..

ke ko xder kerja...


lek la wei..ko x rase membazir ke wat kerja maha bangang nie?

enuLwanie said...

anon : aku xpenah bodek cik cumey.
dia kwn aku.
aku xpenah kisah pun dia bca blog aku ke x.

klu ko rs ko xpuas ati dgn aku,
sila tunjukkn diri.
jgn nk simpan muka ko dlm KEMALUAN ko!!
klau ko rs ko nk mrh aku sbb aku x sokong 'kwn' ko,
ko xde hak!
sblm kenal cik cumey lagi aku dh meluat baca blog dia!
post entri mcm org takde idea dah.
uweekkkkksssssssss!


cik cumey : thanx a lot!