Yang Sayang Aku

Monday, December 7, 2009

Syaitan Telah Merasuk Di KB Mall.

tiada kata yang lebih baik untuk diungkapkan selain

CELAKALAH KAMU, KAMU DAN KAMUUUU!!!

yang telah melarikan diri
setelah membunuh dua orang yang langsung tak berdosa di KB Mall.

betapa pendeknya akal kepala hotak kamu!
belajar memandu di tempat yang langsung tak rasional pada fikiranku.
seluas-luas tempat di Kota Bharu,
kenapa perlu belajar memandu di car park?
di tingkat paling atas pula tu!
wei, aku rasa otak kamu lebih layak duduk di bawah tapak kaki lembu!

BODOH, BODOH, SUNGGUH BODOH KAMU NI!!!

orang Dabong pun lagi pandai dari kamu.
orang Felda Chiku pun lagi cerdik dari kamu.
orang pedalaman Gua Musang pun lagi bijak dari kamu.

sungguh aku takut kalau mangsa tu adik aku!
adik aku paling suka hang out kat situ.
apalah agaknya perasaan keluarga mangsa?


aku memang PANASSSS dengan KAMU, KAMU dan KAMU!!!


memang kamu lebih kejam dari
syaitan!
memang kamu lebih jahat dari
iblis!
memang kamu lebih keji dari
firaun!



moga kamu takutkan azab ALLAH!
sesungguhnya ALLAH MAHA ADIL DAN BIJAKSANA!!




p/s : credit to blogger si tedi atas entri ini.
dan
credit too to Wardah Roslan atas info kat MukaBuku.


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

15 comments:

GhOsToNe said...

hmmm....

sy pn trekejut gilew td kawan sy kol..

diew yg cite pasal bende nieyh...

innalailah...

terkejut gilew sy dgr!!!

sian kat udak masterskills tue...

mmg kne lknat r owg tue...

enuLwanie said...

mmg terkejut sgt2 tadi tgk status kwn sy kt fb.
takut sgt sbb adik sy suka sgt lepak ctu dgn kwn2 dia.

Kamarul Farhan said...

salam,maybe die ade sbb kenapa die melarikan diri..kalo dia still duduk kat situ entah2 dia plak yang mati orang pukul...

ape2 pun takziah buat keluarga mangsa, semoga di cucuri rahmat keatas roh mereka..

tapi mmg betol gak, kalo die blajar memandu kat atas tu, mmg betol2 bodoh..

seciput dari saya..maaf kalo terlanjur kata..
~farhan

anwaruddin said...

2 ekor tu binatang tu,

.millalara. said...

dah bnyk versi ttg story mory kb mall neh..

kalaulah btul mmg diorg blaja drive kat atas tu n cabut dr tmpat kjadian,, mmg tsgt2lah tak patot n gila takde perasaan.. haishhh la manusia...

fhad said...

erk xtaw nak cakap ape.. ajal dorng kat situ.. tapi kalo betol lah pompuan tu blajar drive kat carpark ctu mmg celaka sungguh lah... dan lagi 2 org yg subahat tu mmg keji..

Hisham said...

salam..aper yg terjadi tlh trjadi...eerrmmmm...sedih la...

enuLwanie said...

kamarul farhan : terima kasih atas kata yang tak berapa nk terlanjur tu..hihihi

anwaruddin : binatang pun lbh baik dr 2 ekor tu!

millalara : byk versi ek?nape la sy bru tau smlm?pe lagi versinye?

fhad : kalau kejadian ni x berlaku pun,diorg xpenah pikir ke, klu blaja kt carpark, blh rosakkan kete lain klu terlanggar?

hisham : ye, sy sedih sbb pkra ni x harus berlaku di kmpg sy.

maaf atas komen sy yg teremosi. ye, sy memang emosi bab-bab camni!

armouris said...

elak kemalangan, jangan SMS ketika memandu! - Bahaya SMS (Ketika Memandu)

Fatt Chin Choy said...

dah masuk paper hari ni
org muda tu... diorang lari sebab takut

alie said...

emosi giler en3 kamu~
baik berlapik sebab banyak sangat versi yang kita dengar.
tak elok sebab ke arah menfitnah tu,jauhinya.

nak salahkan pemandu pun tak leh gak.keta tu rosak.abang dia tolak kat luar mintakkan dy tolong drive.
kalau org tu tak ada lesen dan x da pengalaman memandu kereta,lagi la tak boleh nak salahkan.


lagi pun banyak faktor yang terlibat.struktur bagunan yang tak mesra pengguna.dinding kat parking yang dia rempuh tu satu lapis blok bata merah je dan siling dy,siling bodo je..


minta maaf dengan komen ini.sekadar peringatan sesama kita je

:)

enuLwanie said...

armouris : ye, jgn memandu semasa SMS!hihi

fatt chin choy : tu la, smlm dgr khabar angin saja.

alie : maafkan sy.sy cuma baca di satu website.rupanya bru kuar paper ari ni.

nursarah87 said...

haaa, jgnlah tuduh melulu,kasihan kat pemandu tu mesti dia pown fobia giler!

enuLwanie said...

nursarah87 : maaf sekali lagi.sy hanya bca pada satu website yg slh bg info.maaf atas keterlanjuran berkata2.

Syuhada said...

Tulah. Lain kali rambut tu kasi potong botak terus kehkehkeh. Hello, selamat datang ke http://syuhadaprojectdotjpeg.blogspot.com/