Yang Sayang Aku

Thursday, December 10, 2009

Kelainan Untuk Hari Istimewa Anda Dan Si Dia.

APA??

esok hari lahir si dia?
esok hari lahir teman baik kamu?
esok hari ibu?
esok hari bapa?
esok hari ulangtahun kamu dan si dia ke-100?
esok hari berkhatan si dia?


tak tahu nak bagi hadiah apa untuk orang yang tersayang?
dah klise sangat bagi bunga dan coklat di hari istimewa dia.
dah penat fikir hadiah terbaik untuk dia?


kalau kalian nak mencari kelainan,
nak sesuatu yang unik,
nak sesuatu yang boleh buat dia menjerit dan cium peluk kamu sebagai tanda terima kasih,
nak sesuatu yang tak pernah dibuat oleh Jen pada Cik Cumey,


SyuhadaProject.jpeg ada jawapannya.


kali ni temanku Syuhada sudah merasmikan blog untuk tempahan POSTER
untuk dijadikan sesuatu yang unik dan
sesuai untuk dijadikan kenangan abadi kamu dan orang yang tersayang.









makin bertambah pula teman-temanku yang mahu
jual menjual secara online.
bagus bagus bagus!
tak rugi kalian belajar programming dan graphic design
selama hampir dua setengah tahun di Multimedia College tercinta ni.



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

14 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

menarik~

our stori mori *_* said...

nud kate; wahh sorg demi sorg business minded.bagus bagus!

cik CumeY said...

nama ku di war war kan di sini...ces!

enuLwanie said...

anisa : mekaseh..

nud : memang diorang ni talented!

cik cumey : biasala tumpang fofulariti cc..

Boneka tak sakit said...

HAHAHAH :p aku tak de keyakinan.. tu buat mcm korang..

duta_illuzm said...

ohoi~

Syuhada said...

Haluu adik manis. Saya tidak punya wang mau kasi sama adik manis belanja makan juga. Saya miskin. Terima kasih. Selamat datang ke SyuhadaProject.jpeg.

sI tEDI said...

kreatif!

enuLwanie said...

boneka : jgn la ckp cmtu!aku suka gmbr vector ko.

duta_illuzm : oho hoiiii...

syuhada : xperlu bls pape.suka tlg mmber nk niaga ni..

si tedi : ye, syuhada mmg kreatif dan keraktif juga!

GhOsToNe said...

wah2 baguih2 kawan2 kamo ienyh!!!

smga maju jaya!

awak bile lagieyh mau brniaga???

Cik Cookie said...

kalau perempuan CC suka bagi buku resepi.
kalau laki CC xtau nak bg apa.
belanja main bowling kot

tqa said...

i like my bibik , become bussneswomen jugaa :D

yeah!! sep2!!

enuLwanie said...

ghostone : sy nk berniaga dlm dari bilik ke bilik je.tunggu!

cik cookie : hihihi..ni salah satu cadangan je.

tqa : bibik pun bibik la!

Syuhada said...

Hai Qah, Bik bosanlah Qah. Bik sorang je ha kat hostel. Bik dah siapkan 5 kotak utk donut. Dengan 2 matctbox. Esok pagi Qah kata nak dtg amek matchbx kan. Ok hati2 ye Qah. Bik menunggu di hostel.



Kejap. Apa aku merepak. Haha macam perempuan gedik. Aww.

Qah = Tqah
Bik = Bibik