Yang Sayang Aku

Friday, December 25, 2009

Kekasihku Yang Semakin Boroi.

oh sayangku Azrul.
tahukah kamu bahawa aku terlalu menyayangimu.


aku rindukanmu.
aku rindukan senyumanmu.
aku rindukan jenakamu.

apatah lagi,
aku rindukan perut boroimu.
aku rindukan kentutmu.
aku rindukan sendawa busukmu.


mengapa sudah sekian lama kamu tidak menjengukku di sini?
mengapa kamu selalu mengabaikan diriku di sini?
mengapa kamu tidak bertanyakan khabarku di sini?

maaf,
aku lupa kamu sudah kepunyaan orang.
sudah tiada masa untuk diriku.
sudah tiada ruang untuk diriku.
kamu sudah mula melupakan diriku.



aku di sini,
selalu keseorangan.
merindukan dirimu seorang.
oh sayangku Azrul.


malasnya nak madah berhelah ni!
bila Abang Yo nak ambil aku ni?
bosan tau tak kat kolej ni?
aku lapar!
aku sorang-sorang.
semua orang balik rumah.
sanggup ke tengok aku mati kebosanan di sini?





tapi sebenarnya,
aku rindukan kamu.
rindu nak lepak-lepak dengan satu-satunya abang aku.
rindu nak dengar nasihat darimu.
aku rindu kamu sangat-sangat.

sungguh!


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

9 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

semoga berbahagia selalu

:)

enuLwanie said...

mekaseh anisa...

Boneka tak sakit said...

wei ko ada bf! baru hari nie aku tau ko ada bf.. igt single mcm aku! hehe.. agak2 korang betol2 ke aku nie single :P

enuLwanie said...

wehh...
dh terang2 aku bgtau abg yo tu abg aku.
dia sorang je abg aku.

sya_am said...

hehe..
dh agak dh... mmg abg kamu..
sblom nih pon prnh tgok kat en3 yang ada pic dia..ngeh3..

:)

sya_am said...

hehe..
dh agak dh... mmg abg kamu..
sblom nih pon prnh tgok kat en3 yang ada pic dia..ngeh3..

:)

enuLwanie said...

hahahahaha..
boleh agak ek?
ala..
x surprise la cmni!

nnt sy suh teka org lain la plak ek?

shazruls said...

saspen ja..patot muka nak sama

enuLwanie said...

sama ek?
ramai org kata x sama.
ari tu, sy gi hospital tmpt dia keje utk wt medical checkup.
nurse kt ctu blh ckp sy ni wife dia.