Yang Sayang Aku

Thursday, December 24, 2009

Last Entry Tentang Gathering Genting.

maaf pada teman-teman bloggers yang aku tak sempat kenal
lebih lama ketika di Genting Highlands tempoh hari.


aku tak mahu dikatakan tidak suka berkawan.
aku paling takut dianggap sombong!
itu bukan perwatakan aku.

cuma aku betul-betul segan untuk memulakan bicara.
tak tahu nak mula dari mana.

mana yang aku tertegur tu,
mungkin dia punya ciri-ciri yang sama seperti aku.
contohnya Hazri Penang.
sebab dia bakal bekerja sebagai IT Support.
kebetulan, aku pun multimedia student.

ataupun
mungkin kami pernah saling komen mengomen dalam blog.
contohnya, Yobsumo dan Cik Cumey.

jangan risau teman.
aku bukan sombong dan pilih kasih untuk menjadikan seseorang sebagai teman.

mungkin aku agak segan
disebabkan aku mungkin kurang populariti dan
majoriti antara kamu yang tidak pernah mengenali aku.

walaupun aku tidak pernah menegur kamu di sana,
tapi aku masih ingat siapa kamu dan perwatakan kamu.

'teman wanita'ku :

cik cumey - masih mampu tersenyum walaupun tak sihat!
lumut - aku kagum dengan dia.
effa - bidan terjun jadi MC.
azza - comel sangat mata dia. muka innocent!
shax - jadi rebutan bloggers lelaki.
sufi - sama comel dengan geng dia.
suki - muka sungguh sweet. suka matanya!
min - pendiam sangat-sangat tetapi tak sangka dialah Polar Bear!
kak hanem - Kak Arab!
kak yam - otak gila-gila!
aleen - emo tapi cute!
miss siv - rapat dengan cik cumey dan lumut.
maira - malam-malam dengar bunyi dia main mesej.


'teman lelaki'ku :

HBZ - cool je duk sebelah aku main Solero.
hazri - IT Support. serius, aku ingat ko muda dari aku!
chenta - saya suka sangat hadiah awak bagi!
fhad - maaflah dalam blog, saya banyak cakap. kat luar, diam.
ah ian - kawan baik fhad.
razman - suka dengar suara dia.
jen - memang kelakar habis!
oranglidi - lain dari apa yang aku imagine. nampak serius tapi kelakar!
ah fatt - aku bayangkan berjumpa Stephen Chow dalam blog dan dia renung aku lama-lama.
jalak - hensem. sekali tengok macam jehan miskin. tapi failed, naik buaian pusing, dah muntah.
beskot - cute dengan lesung pipit.
shazrul - aku anggap dia, abang!
yelozero - aku perasan dia kat blog fhad. tapi dia tak perasan aku kot!
yobsumo - thanx a lot sebab temankan main outdoor games!
loki - suka tiru gaya Nabil.
kosong - kagum dengan forum yang dia buat. nak belajar dari dia.


aku ingin sangat mengenali kalian
tapi siapalah aku untuk menyapa kalian.
tak mampu berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah.

tak tahu kenapa aku jadi sungguh penyegan!

maaf pada yang tak sempat aku tegur sapa.
maaf berjuta-juta kali maaf kalau aku tak pernah senyum pada kamu.



RINDU KALIAN!!!





p/s : tak larat nak link blog kalian.


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

17 comments:

Mr.Chenta said...

wahahahaha

suka hadiah ke
suka kita

=D

enuLwanie said...

suka hadiah awk..
tp klu suka awk pun apa salahnya!
hahahahaha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

hee~
aku tak gi~

Loki Googulz said...

takde tiru sesapa pown// juz be my self

shakinah said...

ohooo!
jarang cakap ngn wani aa.
:P

enuLwanie said...

ayudeadwish : psni join gath ek?

loki : ok2..ampunnnn

shax : segan nak sapa shax.

cik CumeY said...

oh oh..you dah link kan blog ai?

GhOsToNe said...

tahniah2!!!!

GhOsToNe said...

tahniah cz dapat pg sane..

sy jgk x dapat pg..

sedeyh2!

enuLwanie said...

cikcumey : ye, dh lama ai link kn u daling..

ghostone : eh, ada pun. rindu la kat awk!

Fhad Boulala said...

loh fhad memain je ckap kamu senyap.. huhuhu

Kuwe said...

x ajak aku ponn. haha

YobSumo said...

hehe, welcome :)

enuLwanie said...

fhad : eh, x terasa pun dgn fhad sbb mmg wanie byk diam je.

kuwe : ye ke x ajak? lain kali join gath ye..

{lumut} said...

erk..
kenape kagum ngan lumut?
ko tau x die penjenayah?haha

enuLwanie said...

kagum sbb blajar kt oversea.
kos yg hebat plak tu.

aku ni kos cikai je.
kolej swasta plak tu!

Loki Googulz said...

Lama dah tak guna nama Loki Googulz heheheh throwback