Yang Sayang Aku

Saturday, January 2, 2010

Siapa Aku?

hari ini baru hari ke-2 tahun 2010.
tapi hari-hari aku masih kosong seperti hari-hari di tahun lepas.

apa yang tak kena dengan diriku?
kenapa aku rasa kosong saja hati aku ni?

rasa gelap je.
tiada warna lain selain hitam!

rasa kerinduan pada keluargaku.
rasa kerinduan pada masa silamku.
rasa kerinduan pada diri aku yang dulu.

siapa aku sekarang ni?
siapa Ainul Syazwani Azizan sekarang ni?
masih anak gadis Azizan dan Aminah Kartini lagi ke?
masih seorang yang kuat walaupun hatinya lemah?

apa yang tak kena dengan aku?
ada hukum karma yang terjadi pada diri aku ke?

mungkin aku terlalu banyak memikirkan masalah.
masalah diri.
masalah teman.
masalah kewangan.
masalah dan aku memang teman akrab!




heiii,
sila kembali kepada-Nya!
hanya Dia tahu hatiku, hatimu, hatinya, hati kita dan hati mereka.



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

12 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

semoga wanie ceria-ceria selalu

Tuhan itu sentiasa ada bersama kita
:)

chill~

GhOsToNe said...

sbar la..

ALLAH mmg mnju hmbe2 nyew..

n ujian yg ALLAH BRIKAN X AKAN MLEBIHI KEUPAYAAN KITE

GhOsToNe said...

LAGIEY SATU AWAK..

IF ADE APE2 NAK SHARE..

SHARE LA NGN SY TOW!!!!

NO KN ADE!

enuLwanie said...

awk x on mxs kn?

sI tEDI said...

aduhai!!

awal2 tahun kena fikir positif!

org kuat said...

rileks je..
think positif k?
time kite kt ats, kite kne la bersyukur.
tp bile kite kt bwh,kite jgk kne bersyukur sbb waktu skunk kite blaja cmne nk hadapi mslh..
kalo hari2 idup sng, t bile dh besar idup susah kn dh susah..isap rokok je la t..

cheers..

shazruls said...

apsal sedih sgt ni...ala la la..siannyer...sometime its good to be alone,tak kacau org..at least we still hv our parents n blog utk luahkan perasaan..chill

ZuR said...

tak semestinya stiap hari yg kita lalui adalah hari yg gembira..
tabah hadapi apa juga situasi, berdoa smoga Tuhan b'sama mu...=)

kawie2020 said...

pinky girl, naper nampak itam jer... pink x dtg lagi ek...

jgn sedih2 ek... cuba ceriakan diri pinky girl yer...

cuba lah bc n3 n3 lama kita kot2 bleh ceriakan my pinky girl nih..

senyum naaa

abe long said...

cet....
kawie dtg dl...
nih yg aku nk lari nih
wakakakkakaka

ai ai ai
ai ai ai

enuLwanie said...

anisa : ye,kdg2 kita sendiri lupa pd Dia.

ghostone : awk mmg kwn baik sy!

si tedi : yes, think postively!

org kuat : jgnla selalu smoking ye..kena pk ms dpn gak ok?

abg shazruls : betul2, blog ni dh jd mcm diari.nk luah kt org, xpndai.

kak yam : terima kasih kak yam! syg kak yam.

kawie : wah, dh dpt title your pinky girl? i like!

abe long : lambat la ko pujuk aku..

panggiL guA siv. said...

hati hitam?
pegi klorok.