Yang Sayang Aku

Tuesday, January 26, 2010

Tension Buat 3D.Chill Kejap!


ni la assignment aku yang wajib aku siapkan
minggu ni.
sekarang dah 50 peratus siap!

semalam tidur pukul 4 pagi
untuk fikirkan animation yang sesuai.
*padahal blogwalking je lebih!*

start semalam sampai hari ni,
aku duk mengadap laptop ni je.
sampai kebas dan kematu dah punggung aku!

tension buat 3D,
aku buka blog dan MukaBuku.
5 minit buat 3D, 15 minit blogwalking.
bijak tak aku?

suasana kolej bila waktu balik kerja.
rasanya ni first time kot tengok jalan jammed
dari Jalan Semarak sampai dalam kolej.

pemandangan dari tingkat 10.
hari-hari kami tengok KLCC.
malam-malam, bila lampu KLCC tutup,
maknanya dah lebih pukul 12.
itulah 'jam' kami waktu malam!

ni saja je melaram dengan baju rasmi Blogger Tegar.
bangga pula pakai baju ni!

pakai earphone bila malas nak gaduh-gaduh dengan Busyra.
gaduh-gaduh manja!
layan Sinar FM.
tak pun pasang lagu otai rock kat laptop.
bersemangat sikit!

spek kesayangan.
first time pakai spek ni,
Abah cakap aku macam penyanyi pop yeh yeh.

bila duk mengadap laptop,
aku tak tahu dah mana aku letak spek ni.
sebab tak pakai sangat.
kalau pakai,
lagi sakit mata!


p/s : lecturer kami, Encik Syed Huzaifah
demam panas.
moga beliau cepat sembuh!









hari ni kena panggilan hangit!
terima kasih la Loki sebab jadi 'Faizal Ismail'.
Kak Aleen, sorry termaki tadi.
dah bersemangat dah dengar offer tu,
last-last
"WAKENABEB!"





Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

8 comments:

Anonymous said...

pnah mnjuarai mnangkap chichibo ketika dahulu..
rasenye ia xakn berulang. tpi Ada semngat utk mrasa stiap sorakkn para pmain Dan pnyokong Malaysia. tpi dunia chichibo sudah kiamat d tempt ini. mkn kfc sedap. cubelah. xde duit. keje kfc. hari2 dpt mkn. d jln semarak. kat tmpat jual cendol anak pak mat rashdan. bininye slalu merasa suami dia Ada brsubahat dgn anak kucing. katenye

aNiSa hANg tUaH said...

waha~
comelnye meja study die..
ade doremon

Adeqq said...

mcm cun je 3D tuh. chaiyook tauu!

duta_illuzm said...

setuju nge abah demo...

zai...zai...zai...zai...hehe...

duta_illuzm said...
This comment has been removed by the author.
kawie2020 said...

hehhehehehehe... enul ni memang suka bergambar kan... hehehehhehehehe

enuLwanie said...

maaf atas kelewatan me'reply' komen.
tenet kolej problem ckit.

anon : pnjg komen tp maaf, sy xfhm.

anisa : doraemon tu member punye.present besday dia.

adeqq : adui, cantek ke tu?mcm hampeh je tu.

duta_illuzm : wah...acu try nari pop yeh yeh ckit. nk tgk?

kawie : memang suka sgt.nnt nak snap gmbr kawie byk2 kalau dating.hahahahhahahha

fndrocka said...

spek tu macam tak match lah dgn tuannya