Yang Sayang Aku

Wednesday, January 27, 2010

Takde Idea Tapi Nak Update.

tiada idea untuk update.

cuma agak bengang dengan wifi kolej.
seharian tak dapat online.
tahu je lah kalau aku tak dapat online.
macam separuh jiwaku pergi.

ada cerita menarik hari ni.
tapi sebab tiada gambar,
macam malas nak cerita.

cuma nak tunjuk improvement dari assignment 3D.

ni masa tengah buat sedikit animation
di mana chess ni tengah 'dimainkan'.

ni dari sudut atas.

ni pula dari sudut tepi.

'RED DEVIL TEAM'.

'WHITE TEAM'.

ni bukan pemain chess.
sekadar menghias entri ni.
bersama adikku, Achik
sewaktu family aku datang KL bulan lepas.

bulan 2 ni mereka datang lagi.
cuti-cuti Malaysia mungkin?

uppsss, aku dengan Achik sama tinggi kan?
yes, i'm the shortest in my family.




p/s : kenapa chess aku warna Merah Putih?
sebab Kak Ema buat chess dia warna Hijau Kuning.

p/s : terima kasih Kamarul
sebab ajak aku breakfast tadi.
lepas juga rindu kat nasi lemak ayam.

p/s : ramai bloggers yang makan hati
dan heartbreak hari ni.
kuatkan hati!
apa guna dikau bersedih tatkala dia sedang bahagia.
ayuh, carilah kebahagiaanmu sendiri!

p/s : semalam aku makan egg tart.
hari ni aku makan blueberry cheese tart.
mungkinkah esok kepalaku berbintat-bintat?

p/s : aku jadi kucing manja Jen.
sayang tuan aku.
nak 'whiskas mackerel' tau!

p/s : banyak pula p/s hari ni!
bangang!!!


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

14 comments:

.siv. said...

p/s : aku jadi kucing manja Jen.
sayang tuan aku.
nak 'whiskas mackerel' tau!


weh.
jen tu tuan paling keji dalam dunia.
tak lama lagi mesti die buang kau.

Wanie-san said...

jen 2 kedekut la wanie...

die kaya dgn taik idung je...hahaha

aNiSa hANg tUaH said...

wanie
jgn bengang2 okei
hepi2 selalu

azzaliena suziantie said...

ko nnk ke taik idung setiap hari??hahaha

Boneka tak sakit said...

menarik juga kalau ada chess mcm nie.. :)

enuLwanie said...

siv, wanie-san, azza : aku anggap korang jeles je...lalalalalalalala~~~

anisa : yes, moga kita berdua hepi2 selalu..

boneka : ko nk ke?aku design.ko upah orang wat.nnt upah design tu ko byr ek?

-li.zue- said...

weee.suka2.
suka tgk animation tu.

weewwiiittt!

enuLwanie said...

li.zue : simple je sy wat ni.kwn2 sy lagi gempak!

-li.zue- said...

ini dah kira terbaeekk lah sis!

all da best.
nnt dh siap kasi upload lah kt blog. xD

enuLwanie said...

li.zue : insyallah.sy akan upload kat cni.tp jgn kutuk kalau x best!

-li.zue- said...

wee.okay2!
saya tunggu. =]

lol.mende2 ni kan seni.
dan seni takde yg buruk.hehe

enuLwanie said...

li.zue : benda ni seni kalau dibuat betul2 oleh org yg berjiwa seni.xpe, nnt sy upload kat cni ye. =)

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku suka coler tu~
itam putih n merah~
wat aku teruja

enuLwanie said...

ayu : eh, sama dgn wrna tema blog ko kan?hehehehehhe