Yang Sayang Aku

Thursday, January 28, 2010

Sedapnya...Aiskrim!

ini kisah semalam.

lepas habis sesi pembelajaran PHP programming
dengan Encik Nizam dan Encik Meerul,
lalu aku, Tqa dan Kamarul
singgah 7 Eleven.

bila dah lama tak makan aiskrim,
macam orang jakun pula beli aiskrim.

semua nak!

aku suka Paddlepop.
colourful!

Tqa siap bercekak.
tak puas hati ke cik kak,
aiskrim aku lagi best?

habis makan aiskrim.
nyum..nyum..!





ini pula kisah hari ni.

lepak dari pagi dengan Kamarul di library.
borak macam-macam.
dari kisah final project
sampai kisah minat kami pada DSLR.

lepas tu,
dia ajak makan aiskrim.
lagi best sebab dia nak belanja aku.

sedap tu!
dah la petang ni panas terik.

yes, wajib ambil yang mahal!

sedapnya encik Kamarul kita ni makan.

mata pun layan je!

aku punya lagi best.
aiskrim coklat memang favourite aku!

lepak-lepak makan di bus stop.
bajet romantik la tu!

mesti orang ingat kami tunggu bas.
padahal lepas makan,
masing-masing terus bawa haluan.
aku kembali ke kolej.
dia berjalan kaki ke rumahnya di Kampung Baru
sebab motornya rosak!



weh, hati-hati balik!
kalau ada mak datin tegur,
ko jangan layan tau!
auwwww...


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

9 comments:

.siv. said...

kamarul.
agak-agak bile kite boleh kapel?

enuLwanie said...

wah wah wah.
ko dah ada kosong kan?
lupa ek?

aNiSa hANg tUaH said...

hehehe
sedapnye die makan aiskrim
kite pon suke paddle pop!

rainbow

shazruls said...

dah jugak tak makan aiskrim ni...nmpk cm sedap plak

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku nak mat cool ngan padle pop pelangi~
wakakakaa~

miEz haNeM said...

SAYANG:0
akak nak mooo active!

enuLwanie said...

anisa : wah wah wah..nnt awk blnja sy mkn aiskrim paddlepop ek?

shazruls : mmg sedap.tmbh2 bila lama x mkn.

ayu : sila ke kedai aiskrim.jgn minta dgn aku!hahahaahha

miez hanem : alalalalala..bila akak nk belanja kita mkn aiskrim ek?

Anonymous said...

xde le pelik jika pmpuan mkn konektlo. maaf ye. salah ejaan.
pisang emas d luar pagar.
ambil galah tolng tujukkn.
sy bdk bru blaja.
klau salah tolong jolokkn. hehehe

enuLwanie said...

anon : meh nk tolong jolok pakai galah panjang!