Yang Sayang Aku

Sunday, January 10, 2010

Adikku Nak Join Gak!

kali ni entry tentang adik aku pula.
namanya Ainul Mardiyyah bt Azizan.


dia seorang yang ayu.
ayu nya sampai goreng ikan pun takut.
takut dah tak ayu kalau terpercik minyak kat badan!


dalam family aku,
dialah yang paling cantik.
tapi, jangan tertipu dengan kecantikannya!
sekali dia dah ketawa,
mesti tak boleh beza sama ada dia atau hantu yang mengilai.


dia baru saja tamat SPM.
sekarang tengah membuncet di rumah.



disebabkan dia takde kerja di rumah selain
makan, tidur dan ber'MukaBuku',
maka dia pun terpengaruh dengan kakaknya (aku la tu!).
sebelum ni dia selalu baca blog aku.
sekarang, dia sudah ada blog sendiri.



kalau nampak layout cantik,
takde orang lain punya kerja la ni.
saja untuk bagi semangat sikit kat dia untuk berblog.
rasanya layout ni sesuai dengan jiwa dia.

comel, ayu dan cantik.



nanti kalau ada bloggers gathering,
aku dah boleh ajak family aku sekali
buat family day.
jimat kos sikit!

kalian izinkan tak?




p/s : takde cerita pasal 'gath' di Sungai Gabai?
aku tengah kumpul gambar 'best' dari 'bloggers' lain
dan tunggu teman aku balik.
nak pinjam kabel handphone!

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

10 comments:

fya zainal said...

hahhaa^^ best lah kira suma adik bradik sda ber'blog' ^^

enuLwanie said...

fya : mmg best!nnt boleh ajak gi bloggers gath.

Kapten Luffy said...

comey ler adik ko

enuLwanie said...

ah fatt : mmg comel sgt2!but not available..

Razman said...

hye kakak!

enuLwanie said...

razman : dh start dh gatal dia..azza, amik balak ko balik!

shazruls said...

turr no bpa ni

enuLwanie said...

abg shazruls : no 5.hehehe

GhOsToNe said...

WAH2..

SEMUA ADIK BRDIK WAT BLOG NIEYH..

CEMERLANG...

enuLwanie said...

ghostone : terpengaruh dgn sy!hahahahaha