Yang Sayang Aku

Saturday, January 23, 2010

Apa Dalam Hatimu?

ala-ala MukaBuku,
"What's on your mind?"



bosan.
tak boleh lepak dengan bloggers di Times Square.
kewangan goyah.

tension.
ulang buat knight chess 3D hampir 10 kali tapi tetap tak dapat.
due date Selasa depan.

sunyi.
tiada orang nak mesej tanya khabar aku.
hello guys, where are you?

kenyang.
kenyang ke makan maggi?
bila last aku makan nasi ye?

bengang.
aku call dia tapi perempuan yang angkat.
kata tak suka perempuan tu tapi tetap berjumpa.
dasar lelaki!

happy.
laku juga maggi hari ni.
sebelum ni, aku yang jual.
aku juga yang membeli.

busuk.
siapa yang belum mandi lagi ni?
euwwwww......





p/s : teringin sangat-sangat nak makan nasi lemak ayam.


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

22 comments:

{lumut} said...

jgn makan megi byk sgt weh,bahaye,

enuLwanie said...

lumut : aku tau, mut.tapi ni je yg termampu.aku rs otak aku pun dah mkin lembap.serius!

fya zainal said...

owhhh sy x suka 3D buat sy mengong..hoho gud luck

enuLwanie said...

fya : samala kita..fya belajar graphics design ke?selalu sebut psl sketch je..

Koyuki said...

oki saya message la ni..

"awak apa khabar?"

Mieza vs Rory said...

i dah mndi okey...mungkin kamu yg blum mndi...hhehe

i'msosupernotcool said...

saye pon nak msg jugak:

"jom i blanje nasi ayam"

enuLwanie said...

koyuki : comelnye kamu, koyuki.nak kamu nyanyikan utk sy smbil petik gitar boleh..?

mieza vs rory : eh, mane tau ni?malu plak..hehehe..

u'resosupercool : nak nak nak!!!esok ye..?

Anonymous said...

bosan Dan lapar g jln2 kat shoping complex cm kat tesco ke,carefour ke..utk mkn mknan yg sdap Dan free. huhuhu

nk duit g tolong orng ke. dpt duit kat akhirat. huhuhu

klau bengang. ambik air sembahyang. huhuhu

enuLwanie said...

anon : wah, cadangan yg sungguh bernas..terima kasih! tapi untuk ke tesco dan carefour msh perlu guna duit kan.boleh sponsor..?

Anonymous said...

Cara ke-2. g msuk hospital. dpt mknan sdap2. xyah mkn meggi. xbosan sbb Ada mak Dan kwan2 jge. anta assgmnt pun lmbt2 sbb sakit. renung2kn. Dan slamat bramal.. huhu

enuLwanie said...

anon : amboi..cara senang ni..sedap ke makanan kt hospital?xpernah try lagi dan tak mau try.

.siv. said...

bukan ke cc ade msg dgn lu?

enuLwanie said...

siv : ada. ;)

azzaliena suziantie said...

jom.ko belanje.

enuLwanie said...

azza : no hal.tapi meh la datang kolej aku dulu.

et said...

terase part mandi tu. hahaha~ yea h, gmandi neh.

enuLwanie said...

et : hahahahhahaha..terasa ke?padahal tuju kat diri sendiri.seharian tak mandi.nak jadi kambing!

kawie2020 said...

ade chemistry la kite... makan maggi... hehhehehehehe...

enuLwanie said...

kawie : kita selalu ada chemistry kan kawie..tu yg syg kawie lebih! ;)

.siv. said...

giler ah lu neh enul.
kejap jen.
kejap fhad.
kejap kawie.
kejap shazrul.
ekekekeke

enuLwanie said...

siv : eh siv,jgn la gosip wei..
jen tu main2.
aku xpenah syg2 fhad.
kawie ni teman tp mesra aku.
shazruls tu abg aku..

;)