Yang Sayang Aku

Tuesday, January 19, 2010

Penat Tapi Enjoy!

kelas : Data Communication and Computer Networking
masa : 9.00 pagi *tapi ada yang datang pukul 10!*
lecturer : Puan Jamaliah Din

ni adalah muka-muka yang amat khusyuk
mendengar lecture dari Puan Jamaliah.
dahi sorang-sorang nak berkerut je!

yang ni pula junior.
masuk dalam kategori khusyuk juga ni.


tapi yang ni,
memang tak reti-reti nak concentrate dalam kelas.
tambah-tambah kalau subjek membosankan.


bosan ambil gambar sorang-sorang,
kacau Busyra dan Kak Ema pula.
mereka pun layan je!


lepas tu,
kembali concentrate dengar lecture Puan Jamaliah.
sekurang-kurangnya ada ilmu yang dapat untuk hari ni.
ni la buku nota aku.
I LOVE MMC!!!

Puan Jamaliah yang penuh sabar mengajar kami.
hari ni topik LAN Networking.

nak tunjuk sikit muka concentrate.

si Aini yang sibuk edar kertas questionnaire
untuk final project mereka.
mereka buat sistem penjualan pakaian bundle secara online.
e-commerce la ni!

happy je dia sebab kami jawab soalan questionnaire
dengan jujur dan panjang.
sebab kami tahu betapa sakitnya nak buat poll
kalau orang tulis cincai-cincai.



kelas : 3D Animation
masa : 2.30 petang
lecturer : Encik Syed Huzaifah

Kak Ema khusyuk buat animation untuk chess set dia.
tapi laptop banyak kali buat hal
dan tak sempat save,
so, kena repeat buat benda sama.
nampak muka tension je.
takut nak tegur.

aku pula steady saja main MukaBuku
walaupun knight aku tak siap lagi.
tension aku asyik kena ulang buat benda sama
sebab susah gila nak buat knight ni.

Tqa tengah buat mapping untuk chess board.
semua orang dah siap buat chess.
aku saja yang banyak main-main.



aku tengah duduk main Muka Buku,
aku rasa kepala aku diraba-raba.
bongek ko Tqa!

"hoh, baru mek Kelate sejati pakai tudung gini!"
Kak Ema cakap loghat Kelantan tapi still bunyi loghat Kedah.






penat tak hilang lagi ni.
malam ni ada kursus PHP pula!
siapa nak tolong picit-picit,
urut-urut badan aku???

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

17 comments:

fya zainal said...

hahhha~
sume muka siyes jhe lm kelas~

enuLwanie said...

fya : ala, dlm gmbr je.pdhal dh sakan bergelak!

i'msosupernotcool said...

ok la masih berjaga..
klo gua sure da tido..

'AQILAH said...

semua dengan gaya tersendiri...:)

enuLwanie said...

u'resosupercool : cmne nk tdo?mmber dtg bilik.duk msk2 dlm bilik.

aqilah : hehehehe...semua dgn trademark msg2..

jen - jen punye cite said...

mrajuk doh dio......

hisham said...

hye..wah,,,pndai u wat maping chess ni ek...dasat2...

shazruls said...

qusyuk kerr...nampak semua asyik main handphone jerr...huhuhu

GhOsToNe said...

junior ade yg chantek x ??

hahahaha...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

blajo2~
memaen lak eh~
camne nak fokus?

enuLwanie said...

jen : dop ngaju la..

hisham : xde la pndai.lecturer dh ajar.hehehe...

shazruls : main hp sbb kelas bosan.. :)

ghostone : ada.kena usha sendiri la.

ayu : jgnla mrh..hehehe

oranglidi said...

bagus2 budak skolah ni .. cume ade sgelintir macam duk sibuk men henset tu! hehehe.. (dhla ade iras2 enset wa)

wa dulu time skolah, bakar langsir je keje. hehehehe..

enuLwanie said...

OL : aku rs yg bkr kerusi kt bukit jalil tu kwn2 ko kut...kuikuikui

crazy_labelle said...

amek networking ke?
sama la...
belaja kat ne?

enuLwanie said...

amik kos multimedia technology.
kt multimedia college..

kawie2020 said...

hehehhehehe... byk tol pic dlm kelas ni... yg mulut senget tu sweet jer... weeeee~

enuLwanie said...

kawie : alalalala...sweet ke?hehehehe...malu :)