Yang Sayang Aku

Monday, January 4, 2010

Kamu Yang Aku Panggil Teman.

susah ke mahu mencari teman sejati.
teman di kala susah dan senangmu.
tidak semestinya dia di sisi kamu.
tapi dialah orang yang paling mengambil berat akan kamu.

teman,
adakah seorang teman untukku?
untuk waktu susahku?
untuk waktu senangku?
untuk meniti alam yang penuh dugaan mencabar ini.


kalian adalah teman terbaikku.
susah senang kalian masih tetap sudi bersamaku.




p/s : teman.
bukan bermaksud teman lelaki (boyfriend).


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

11 comments:

Budak Malu818 said...

wah........lawa2 no?
hehe..
bleh pilih jadik menantu ney..
haha..

ViLdA FiDa said...

btol2..aku nk paling mantopppp!!!

GhOsToNe said...

ala..

mybe ade one day tue..

insyaALLAH...

enuLwanie said...

budak malu : pilih jgn x pilih.

vilda fida : paling mantoppp?mantopp tang mane tu?

ghostone : awk x msg sy.kol pun x angkat dh..sedih!

kawie2020 said...

kawie nk yg ade pink.. hehehehehehe

enuLwanie said...

kawie : ada 2-3 orang yg pakai pink.
saya kah? hahahahahhaha

{lumut} said...

ade 1rahsia buat kau..
aku tringin nak jd teman kau..sbb..kau sgt perlukan nnya..aku suke jd some1 yg "be there" utk org yg menghargai ape itu persahabatn dari yg x..

kau chill ok.aku skodeng kau dr jauh..sori mase kat geting aku biakan kau sorang2..aku terasa aku selfish..maaf ye.

enuLwanie said...

lumut : aku tau kau slalu singgah ke blog aku.credits to nuff!
siapalah aku utk jd temanmu, mutt.
teman2 mu semuanya hebat2! aku..?
sbb tu, aku sendiri yg menjauh dari kau ms di genting...

Wanie-san said...

tanpa bf kite masih bahagia sbb kita ada teman...teman segala2nya...suka duka kita kngsi b'sama..=]

oranglidi said...

wehehehee.. teman seperjuangan memang patut dihargai sebaik2nya.

enuLwanie said...

wanie-san : ye, xde bf pun xpe.xde teman, rs kosong je.

oranglidi : lu teman segenting wa.