Yang Sayang Aku

Tuesday, January 5, 2010

Tahun Baru Bersama Kak Yam.

hari ni sudah 5 Januari 2010.
tapi aku masih mahu cerita ke mana aku di hari pertama tahun baru.

aku keluar dengan Kak Yam bersama
adiknya, Hamdi dan adik iparnya, Siti ke Times Square.

kami tengok filem 'Alvin And The Chipmunks 2'.


Alvin And The Ceppets.

aku bagi ranking 4 bintang untuk filem ni.
best sangat-sangat!
aku dan Kak Yam asyik gelak je tengok telatah Chipmunks ni.


lepas tengok wayang,
kami ke Low Yat untuk cari memory card
untuk kamera Kak Yam.

then, kami jalan-jalan ke Sungei Wang.
sempat makan-makan di kedai makan dalam Sungei Wang.
aku pun tak pasti di mana lokasi sebenar kedai makan ni.
kami hanya menurut langkah Hamdi.
dia expert kat area sini.

loving couple!


lepas makan,
kami jalan-jalan.
Kak Yam nak cari baju T-shirt warna hitam.
kalian tengok la betapa brutalnya Kak Yam.

Disco Sucks!


baju ni aku suka
tapi Kak Yam pula tak berkenan!



aku pun sempat beli dress baru.
dah lama berkenan dengan dress macam ni.
ada satu je, last.
apa lagi, aku terus grab!


dress ni sesuai pakai dengan inner ke cardigan?
tolong bagi cadangan!
aku buta fesyen sikit.




terima kasih Kak Yam, Hamdi dan Siti.
saya rasa seolah-olah keluar sebagai satu family.
saya tak rasa ada gap dengan kalian.

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

10 comments:

GhOsToNe said...

wah..

besh2 tgk muvee..

x tgk lagieyh cite ithu..


p/s:
awak..sy x tau la nk wat camne tag tue..cam payah je..sowie sgt!

aNiSa hANg tUaH said...

bestnye jalan tgok wayang

:)

abe long said...

wei...

gambaq budak laki tuh yg tgh pgg enset tu..
ade maen MiRC x?

enuLwanie said...

ghostone : sedihnye..bru ingat nk tgk tag awk wt..

anisa : anisa pun xjwb tag wanie ek.

abe long ; entah. facebook dia ada la.

panggiL guA siv. said...

pakai dgn inner or cardigan la.
dua2 ok.
hehehee

i'msosupernotcool said...

nice dress..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

baju ko tu law pakai ngan blezzer pon cantek
pepandaila ko nak gayakan~
asalkan tak nampak sakai

enuLwanie said...

siv : aku dh try dgn cardigan yg aku ada.sume x ngam!

u'resosupercool : thanx!hehehhe

ayudeadwish : blezzer?ok ke? mmg aku tanya ni utk elak aku jd sakai la..hehehehehe

shazruls said...

mak aiii baju...!!!sempoi

enuLwanie said...

shazruls : cantek x?nnt kite jumpa, wanie pakai baju tu.hehehe