Yang Sayang Aku

Friday, January 15, 2010

Terima Kasih Tapi Masih Sedih.

dah beberapa hari tak update.
gara-gara laptop aku yang tak boleh connect internet
tapi connect kat wireless kolej.

ada sesiapa tahu macam mana nak solve problem aku ni?
aku jahil betul bab-bab connecting internet ni.
minta kalian bantu aku!



dan


terima kasih juga pada yang sudi bagi komen dan pendapat
pada aku
tentang belajar main gitar.
tak sabar nak peluk gitar
sambil layan lagu otai.

aku target nak belajar main gitar lepas habis exam.
bukan sekarang!

kesian aku.
gara-gara entry tu,
Abang Yo tak mahu sponsor aku lagi!
dia ingat aku minta duit sebab aku nak beli gitar.

padahal aku dah banyak habiskan duit untuk projek.
tolonglah faham projek Wanie ni banyak memerlukan duit!
tak macam orang praktikal!

betul-betul sedih sebab aku banyak hari berlapar
sebab tak mahu minta duit kat parents.
bila betul-betul terdesak,
baru aku minta kat mereka!




tengah pening dengan coding PHP!


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

19 comments:

GhOsToNe said...

ALAMAK WANIE..

sabar la ek!!!

moga semuanya baek2 saje...

.siv. said...

buat part time la weh.
untung weh seminggu seratus.


aku ade gitar.
nak?

sI tEDI said...

InsyaAllah..niat yang baik pasti akan di fahamI!

FarhanaDr said...

Ouhhh!!! Takpe takpe.. Jgn sesedey.. Pasti akan terlaksana impian kamu.. Heehee.. Nak join layan lagu otai gak nnt.. ;)

hisham said...

salam...asal xmo bljr ngn i jer...

aNiSa hANg tUaH said...

kalau dh pandai main gitar,
nnti kite mainsesame yer

yg pentingnye
kena minat..

jari mesti dibiasakan
nnti sakit dan menggelupas
:(

gud luck

kawie2020 said...

sabar ye wanie... kalau niat kita baik n ikhlas.. insyaallah ade lah rezeki dr allah tuh kan...

akaqkaypoo said...

bukan xbg la..tapi bermain alatan yg bertali tidak dibolehkn...bukan masalah niat atau minat ke ape..kite idup nk cr keredhaanNya tau..Allahua'lam...

i'msosupernotcool said...

blajo ngn hisham la..
otai tuh..

akaqkaypoo said...

klu xcaya...http://www.mhds-sg.org/Blog/tabid/58/EntryId/99/Hukum-muzik-dalam-Islam.aspx

akaqkaypoo said...

ooooo...along silap..ader hukum berberza mengikut mazhab...along pn dgr ckp org..klu nk sahih cr dlm tenet yek....

akaqkaypoo said...

ooooo...along silap..ader hukum berberza mengikut mazhab...along pn dgr ckp org..klu nk sahih cr dlm tenet yek....

akaqkaypoo said...

xpn try tgk kt cni: http://soleh.net/2007/12/18/hukum-bermain-gitar/

enuLwanie said...

ghostone : lama x mesej..huhuhu

siv : ko nk bg free ke?yeay yeay!!

si tedi : insyallah..

farhana : layan otai gak ek?best best!

hisham : u pndai ke?xpe, bulan 3-4 nnt i booking u ek?

anisa : nisa pun ppndai main gitar?bestnye..nnt kita main gitar same2 ek..

kawie : insyallah kawie..arap2 cmtu la..

u'resosupercool : tu la, nk blaja dgn dia la nnt..

along : xpe..wanie bkn nk blaja skrg..xkn nyusahkan sape2..hukum tu wanie dh bca kt tenet..thanx for ur concern!

akaqkaypoo said...

ok...blaja je xpe beli along xbrape galakkan yek...gud luck..

.siv. said...

oh aku baru perasan komen aku yg neh.
hahaa.
beli lah.

enuLwanie said...

along : thanx for ur support!

siv : beli?ko nk jual berape?

enuLwanie said...

along : thanx for ur support!

siv : beli?ko nk jual berape?

.siv. said...

2 ratus.