Yang Sayang Aku

Thursday, February 4, 2010

Perang Exam Bermula.

perang besar telah melanda aku dan teman-temanku.
final exam yang kami tempuhi ni untuk kami
bakal menamatkan Diploma in Multimedia Technology.

hari ni exam bermula dengan subjek Data Communication.
jangan ditanya apa-apa pada aku.
banyak soalan yang aku tak boleh jawab.

tapi,
gambar di bawah menunjukkan yang aku study.
bukan main-main!

buat nota ringkas.

siap ada colourful pen Stabilo.

ditemani dengan Encik Kamarul
di McD Ampang Park.

nampak tak muka serius aku masa study?

nota yang Kamarul baca ni pun
aku yang buat.
siap fotostat lagi untuk dia
sebab dia tak sempat study.
sibuk dengan final project.

this is our Mr Sad.
he ask me to keep it.
then, after we meet for the next time,
i have to give Mr Sad back to him.

bajet comel la tu!

nak tiru gaya tu tapi tak jadi!

i want to find Mrs Happiness for him.
i dont want him to be sad anymore.



lepas study,
makan Yong Tau Foo di hadapan Maybank.


"bajet romantik la ni!"


cis,
dia baca entry aku yang lepas pasal aiskrim.



"Kam,
thanks for the sweet moments.
kita akan makin payah nak jumpa.
even ko cakap nak kerja sama-sama dengan aku,
tapi kemungkinan untuk bersama tu tipis
sebab aku kena sambung degree.

harap ko ingat friendship kita.
aku akan jaga Mr Sad ni.
aku bawa dia mana-mana.
even, dalam exam tadi pun aku bawa dia."



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

7 comments:

ASaDa RyutaRo said...

Hohoho~ GUd Luck exam!!
buat elok2..

aku dah hbs exam!! yeah!!
*xde kaitan..

akaqkaypoo said...

hehe..along dh lama merdeka...jgn jeles...haha...

enuLwanie said...

asada : best gile bile dh abis exam!
isnin ni aku merdeka sepenuhnya!

along : wekkkkk...ingat org nk jeles la tu!mmg jeles pun!

GhOsToNe said...

chaiyok2!!!

buat leklok!

enuLwanie said...

ghostone : mekaseh awk! ;)

Anonymous said...

study lar Kat bilik hotel mcm aku. kah,kah,kah

enuLwanie said...

anon : erkkk!