Yang Sayang Aku

Tuesday, February 23, 2010

Best Buddy Saya.

lelaki yang bajet hot ni adalah best buddy saya.
Kamarul Ariffin bin Mohd Rashidi.

he's still single but not sure available or not!

keakraban kami semenjak kebelakangan ni
telah mencetus kontroversi
di kalangan teman-teman lain.

saya berani mengatakan
hubungan kami seperti hubungan teman
yang lain.

cuma kadang-kadang,
kegedikan antara kami sering terjadi
tapi masih terbatas!

makin menjadi-jadi bila ada teman yang mula
menganggap kami ni couple.

gedik kan ber"i-you"?

saya mula rapat dengan dia
selepas saya rasa dia banyak tersisih dari aktiviti kelas kami.

dan dia sangat ringan tulang membantu
terutama waktu saya teramat susah
dan perlukan seseorang.

saya rasa senang berkawan dengan dia.

kadang-kadang,
dia suka buat sesuatu yang surprise
dan terjangkau dek akal saya.

dia suka jadi photographer saya.
saya selalu menjadi model dia.
dan saya suka
sebab dia pandai snap
walaupun hanya dengan k810i saya.

wah, saya pasti rindu saat-saat kami.

ini waktu semester 3.
dia patah kaki akibat kemalangan dengan kereta MPV.
kami melawat dia di Hospital Seremban.

waktu ice skating tempoh hari,
dia tak main.
sebab besi masih menjadi sebahagian dari kakinya.



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

7 comments:

our stori mori *_* said...

saza kate ~ ehem2

mirot. said...

hahaha. yelaa. selalu nampak kalian berdua bersama. ingat ade pape. heheh.
pe salahnye kan? cute je due-due. hahaha
:)

i'msosupernotcool said...

gua nk kenal..
hahaha..

Frodo Baggins said...

owh beliau sangat cool!
ada potensi jadik best hubby ...
kah3x


((wa berminat kat beliau. ky jelly?))


>>____<<

enuLwanie said...

saza : ehem ehem?ko sakit tekak ke?ahaksss..

mirot : hehehe..kami cuma teman tapi mesra.

i'mnotsupercool : dia ada blog.wa ada link kat sebelah.

frodo : klu ada jodoh x kemane.(wah, statement!). lu minat dia? wa x heran sbb mmg ramai laki minat dia.nasib baik dia kuat iman!

::Hanya_AruL:: said...

To my dear Wanie :
ehem2..perlu ke buat statement cangini..adoii..

Anyway, I just a simple guy with a big dream.

Not most of the thing is good for me.

Just have a good smile. People will notice it if u can do it.

Keep smiling..~

enuLwanie said...

arul : sorry sbb moody tadi. but, it's not a big matter.just my feeling.suka lagu yg kita nyanyi tadi!