Yang Sayang Aku

Thursday, February 18, 2010

Masih Elok Dalam 'Box'nya.

aku terjumpa kedua-duanya
masa tengah kemas barang untuk
check out dari kolej tercinta ni.
kedua-duanya adalah pemberian
dari Abang Yo dan Along.
tak pernah pakai sebab aku
tak berapa gemar jenis tali jam macam tu.

mula-mula, aku ingat nak jual.
tapi rasanya tak manis pula.
lagipun, ni hadiah yang mereka bagi.
maklumla, mereka ni susah nak bagi hadiah kat aku!
(sempat kutuk!)

yang ni baru je bulan lepas Abang Yo bagi.


brand 'American Polo'.
disyaki original.


ni hadiah dari Along.
dia bagi sebelum 'berhijrah' ke Kota Tinggi, Johor.


tali jam yang pelbagai warna.

juga terdapat dalam pelbagai warna dan jenis.


sayangnya nak pakai.


tiba-tiba rindu pula pada mereka!




UPDATED FOR CREATIVE CLAY!

tolong promote untuk online bisnes Tqa.

dari Tqa J*ng**g.


dia buat untuk the whole classmates.


aku rasa benda ni multiple use.


aku dapat 'Harimau'.
mungkin ada ong tahun ni.
atau semangat ke'Malaysia'an yang
Tqa nak terapkan dalam diri aku.


nak tengok item lain,



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

11 comments:

Frodo Baggins said...

hahahhaaha cool!
beliau buat sendiri kew?
creative ...


jam tangan cantix, tapi bila tak pakai, beliau akan menangis! caya cakap wa. beliau akan rasa tidak berbakti n berguna kepada tuannya ..


errr, apa kata sedekah kat wa american polo itu. hahahhaha


>>____<<

enuLwanie said...

frodo : tqa mmg creative.kena dgn nama shopping online nye.

ye ke dia akan menangis?ala, sedihnya..wa jual kat lu nak? wa buka dgn harga rm150.

azzaliena suziantie said...

wohooo
semarttt :)

miEz haNeM said...

wanie..:)
bila nak berjimba??
haha:)

GhOsToNe said...

dah habis dah ek??
sukenyew..

meh sinieyh bg saya jam2 ithu!

hahahaha....

Wanie-san said...

ske tgk jam yg leh tukar2 tali 2..chantek..bak sni r klu xnk pkai!
ak xleh idop tnpa jam!

enuLwanie said...

azza : smart ek? aku ke jam tu yg smart? ;)

kak anem : akak, jom la! minggu depan wanie dh nak balik kampung. jom la jumpa! rinduuuuuu...

ghostone : sy jual kt awk ek? awk kn tgh byk duit skrg ni.

wanie-san : aku pn xleh hdup tnpa jam.tapi tali dia kecik. xsesuai dgn aku!

maira said...

jam tangan ai br je rosak
frust jek da pkai lama..=(

wanie pakaila yg byk2 tali tu
chantek ape..

enuLwanie said...

maira : cantek tp x sesuai sbb kecik sgt nk dibandingkan dgn tangan wanie yg besau ni!

cik CumeY said...

bagi cc jerk lah..kenangan enul nak g..hak hak..

enuLwanie said...

cc : ala cc ni, enul bkn gi lama pun.
(saje je alasan xnk bagi!)