Yang Sayang Aku

Saturday, February 6, 2010

Hari Yang Kalut.

hari ni,
bangun pagi terus kalut dengan coding PHP .
masih banyak kena tambah dan perbetulkan.

susah.
tiada guidance yang betul-betul boleh guide aku.
nape tak search saja coding kat internet?
sebab aku perlukan orang yang bimbing.

orang kata,
tak elok belajar dari buku saja.
nanti berguru dengan Syaitan.

so, aku kena ada 'tok guru'.
tapi masa dah suntuk.
terpaksa try and error saja coding yang ada.


tadi ditemani Tqa,
sempat pergi Jaya Jusco Wangsa Maju
untuk beli jaket dan kemeja.
nak kelihatan smart depan panel nanti.

tengok Tqa testing baju kemeja.
ambil gambar ukuran passport.

geram.
tak tahu nak pilih mana satu!


ok tak jaket aku?



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

11 comments:

-li.zue- said...

jumpa panel..?
panel kesihatan? paku panel?
HEHE

nak interview ke sis?
all da best! =]
*kasi sebut nama li.zue byk2 depan panel.gerenti diorang bg markah lebih. =))

Anonymous said...

wanie,
jaket kaler gelap lebih ok. =)

i'msosupernotcool said...

owh coding..
jgn tanye aku..
sumpah xtau..
haha

et said...

sokong tanpa-name.(anonymous)
kaler gelap lg bez.

enuLwanie said...

li.zue : ada presentation la dear.thanx for ur wish!

anon : mmg nk wrna gelap.tp xde saiz.sedihhhh

i'mnotsosupercool : xpe la bro.ckit lagi nak setel.

et : sedih.saiz wanie susah nak cari.
tu la, sape suh gemuk!

Cik Afzan said...

samalaa kita sis.
kalau beli jaket problm saiz je

Cik Afzan said...

samalaa kita sis.
kalau beli jaket problm saiz je

hisham said...

salam,,,bergaya btl u dgn jaket tu...hehe

enuLwanie said...

cik afzan : bukan pe sis, kita ni special sikit.bdn comel je!

bro sham : mekaseh bro.

Frodo Baggins said...

wanie ... hohohoho kalau bley kaler gelap skit. n jgn butang baju tuh. pe pown good luck!!!!


((cdgn jgn butang tu, coz wa x ske butangkan jaket ... coz kita x nampak 3D nyer ~ agagaggagaga. ok wa sengal ... good luck))

enuLwanie said...

frodo : thanx frodo sbb lu sudi follow wa.ish, kaler gelap xde saiz wa.ada saiz M yg tinggal.kang klu wa pkai, jadi incredible hulk la!