Yang Sayang Aku

Saturday, February 20, 2010

Layout Untuk Blog Siti.

selesai saja betulkan layout Abang Shazruls,
aku dapat 'job' baru.

tolong pilih layout baru untuk blog adik ipar Kak Yam.
aku memang suka tolong-tolong orang ni.


so, inilah hasilnya.
aku tak tahu lah Siti suka ke tak layout ni.
kalau dia tak suka,
aku ada banyak lagi choices untuk dia pilih.

tapi,
aku rasa ni the best layout.
based on apa yang dia nak
dan header blog dia.



bagi yang belum mengenali Siti,
adik ipar Kak Yam dan
merangkap isteri kepada Lirulhamdi.
(betul kot ejaan dia!)

bila Wanie boleh timang anak buah ni?






uppss,
baru perasan layout ni sama dengan layout blog Atan Athen.
maaf ye awak!

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

11 comments:

embun d tengah malam said...

ok la tu layout tu

Moon BlooDy Spell said...

moon punye? bila nak tolong wink..wink..wink...

enuLwanie said...

embun d tengah malam ;

mekaseh..hehehhehe ;)

enuLwanie said...

moon bloody spell ;

moon punye kan dah ok pe?
lagipun siti orang baru dlm industri blogging ni.

hans said...

layout blog den juga yg semak

enuLwanie said...

hans : nak buek camno.tuan dia pun bersemak!

Farid Fernandez said...

wah.. dahada job baru.. tahniah!


;p

enuLwanie said...

job sukarela je.

tp arap2 btl2 dpt job psni.
xde duit!

enuLwanie said...

job sukarela je.

tp arap2 btl2 dpt job psni.
xde duit!

Ruluvina said...

wany..thanx yer..nanti bile sng kite b'suka ria lg kat Time Square lg..hehe=)

enuLwanie said...

ruluvina : ok.boleh je.tp minggu dpn wanie dh blk kmpg.