Yang Sayang Aku

Tuesday, February 23, 2010

Sudah Berjaya Plug-In.

malam ni,
saya berjaya re-install Mozilla Firefox.
Mozilla
sebelum ni asyik "not responding".
masa final presentation hari tu pun dia sempat buat hal.

sumber yang saya percayai untuk download software.
www.cnet.com.


masa untuk install plug-in.

ya tuan-tuan dan puan-puan,
bila install software ni,
jangan lupa untuk restart Firefox.
nanti anda ingat software ni tak jadi dan corrupted pula!


sekarang dah boleh tengok TV Online.

terima kasih pada 'Affan
sebab bagi tunjuk ajar.



"kata budak multimedia,
tapi tak tahu apa itu Win32."
oh, saya terkena!


macam sopan pula guna ganti diri "saya".

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

8 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

weeee
syoknya dia
:)

enuLwanie said...

anisa : syok.
sbb xde gangguan ms on9.

GhOsToNe said...

bagus2

{lumut} said...

gua ingat da power plug in gitar td.haha

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

arini my last day berentry~
aku akan ilang tuk jangka masa yg lama~
ko jaga diri~
tankiu sgt2~
rindu kat ko nti~

enuLwanie said...

ghostone : hahahhaha..mekaseh awk.

lumut : perli aku la tu.tunggu la aku ada keje nnt.

ayu : nape ko nak pergi beb?ko bg la no hp ko.blh contact!

embun d tengah malam said...

teruskan usaha,,hahaha

enuLwanie said...

embun d tengah malam : hehehe..mekaseh banyak2.