Yang Sayang Aku

Friday, February 12, 2010

Apa Kata Kalian?

yeah.
tamat sudah segala penderitaan kami
pelajar Diploma Multimedia in Technology
intake September 2007.

dengan berakhirnya
presentation final project pagi tadi,
maka kami dengan ini bakal menamatkan
pengajian kami di Multimedia College.

gembiranya.
aku bakal melangkah ke
sebuah lagi dunia baru.
dunia pekerjaan
atau
dunia degree level.

tentang presentation pagi tadi.
group aku group first.
bertambahlah cuak
apabila aku sebagai pembuka bicara.

tapi semuanya berjalan lancar.
pertanyaan dari panel-panel pun
tiada yang 'makan dalam'.

apatah lagi mereka suka dengan
coklat dan keychain Creative Clay yang berbentuk bar coklat
yang kami persembahkan pada mereka.
Tqa pun dah dapat job baru
sebab panel suka dengan keychain yang dia buat sendiri.

lepas ni,
aku tak tahu nak stay kat KL
ataupun balik kampung.
cari kerja sementara sambung degree
pun ada faedahnya.

apa cadangan kalian untuk jangka masa pendek aku ni?


video

~~~enjoy ye dengar lagu ni!~~~


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

30 comments:

Khairin Azhan said...

salam...
tahniah atas kemerdekaan anda..hik3...
papepown... hope nnt sukses dlm ape jua yang dilakukan samada sambung degree @ bekerja....

GhOsToNe said...

wah...

besh2!

dah habis ek!

thaniah!!!

enuLwanie said...

nik khairin : mekaseh mekaseh.xsabar nk melangkah ke dunia baru dan tinggalkan MMC.

EnsemBuaya♥ said...

kalau u rasa u ada bakat ada minat dgn bidang yg u perjuang kan nie .. u mintak intership jgn pk duit dulu!

life as a designer sgt mencbr sometime u kena masuk dgn penuh ilmu dan kenalan di dada! :P

sekian

enuLwanie said...

ghostone ; mekaseh gak kat awk.dh lama x dtg singgah sini kan?

enuLwanie said...

ensembuaya : life as a designer?how about life as a programmer?sbb sy lebih ke arah itu.klu ikutkan parents nk sy sambung degree.

fya zainal said...

wanie..
congrate..
semoga hidup2 lagi gembira..
dan
choices in ur hands^^
buat benda yg kita suka
buat life jadi worth^^

enuLwanie said...

fya : oh yeah..laling, nk dress satu! ;)

Wanie-san said...

congrate...
alam degree lebh mencabar..=]

jane said...

cngratz

mmm lpas ni leh la SPM
wekekekke

sijil tunggu pinangan
muakkakakka

lalallalalala~

enuLwanie said...

wanie-san : yeke lebih mencabar?hope not too tough! huhuhu..

jane : eh, malu la plak!blh tlg carikan bf utk sy?hehehehe

aNiSa hANg tUaH said...

wani.
semoga berjaya ya.
dan selamat melangkah ke dunia baru.,

aNiSa hANg tUaH said...

wani.
semoga berjaya ya.
dan selamat melangkah ke dunia baru.,

enuLwanie said...

anisa : smpai 2 komen ni mmg wanie akan selamat la nnt! chill~~

et said...

jeles! huhuhu
lamenye lg nk abes blaja neh.adei~

enuLwanie said...

et : lama tu ada dlm 10 tahun x?chill la dear~~nnt klu wanie sambung pun, lama gak nk kena blaja.

-li.zue- said...

waaaaah.dah habis??
terbaekkllaaah!

moga terus success.=]

kerjalah.bley gain more experience!

Anonymous said...

jual jubo

enuLwanie said...

li.zue : xmau blk jln semarak ke?dh nk blk kmpg ni.

'AQILAH said...

hee yay ! dah habis...kerja sambilan pun ok..:)

enuLwanie said...

aqilah : tu lah yg tgh difikirkan skrg.thanx 'aqilah.

avid_gunner said...

sambung degree

enuLwanie said...

avid_gunner : sama spt cadangan parents saya.thanx! ;)

shazruls said...

relaks dulu and kalu ada masa mai penang...ok

enuLwanie said...

abg shazruls : penang tu mmg dlm perancangan.nnt abg bgtau la bile abg free.

mirot. said...

dah habes da ='(
tetibe saye yg rase sdih.
sebb senior yg saye knal dan slalu nmpk di college kalian je.
tsk tsk.

enuLwanie said...

mirot : alalala...xpe, kite akan selalu contact kat sini ye.suka tgk mirot.u're so sweet tau!

Anonymous said...

nk dgr klip vdeo tu camner gayanyer lau byi bckground ni mggangu..udahlah x buley dipause...huihuihui...
ehehehe...

enuLwanie said...

anon : ala, maaf la ye.segala kesulitan amat dikesali.

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情