Yang Sayang Aku

Tuesday, February 9, 2010

Apa Perasaan Anda?

situasi 1 :

kononnya malam ni anda dan dia nak
makan candle light dinner.
tapi yang anda dapat,
candle light dinner
plus wet dinner.

sebab hujan turun dengan lebat.
payung yang anda teduhi itu pula bocor!
makanan yang anda makan pun ada air 'tadahan' hujan.

situasi 2 :

anda dan dia sedang seronok menyanyi lagu
'Wali Band - Yank' di atas motor
lepas waktu hujan.
ye, maksud saya jalan raya masa tu
masih basah dan berlopak.

tiba-tiba,
ada kereta lalu di sebelah anda
dan menghadiahkan anda percikan dari air lopak.
terima kasih Kancil Ci**i kerana
anda berjaya buat kami makin lenCUN!

situasi 3 :

anda dan dia sedang naik motor.
ada sebuah kereta lalu di sebelah.
mesranya couple dalam kereta tu!
mentang-mentang tak basah macam kami.

tapi bila diperhatikan betul-betul,
rupanya itu adalah teman anda dan pakwenya!
adakah anda akan berkejar-kejaran
dari Gombak ke Jalan Semarak?

ye, semestinya teman anda yang menang
'perlumbaan' ini sebab motor yang kami naiki
hanya motor biasa.
bukan racing bike!


gambar selingan :

semalam tertidur masa buat projek.

dinner dan breakfast di tempat yang sama.



malam ni masih online di tempat yang sama.
esok, jom karaoke!


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

16 comments:

::Hanya_AruL:: said...

I hatee tthhhaaaatt KKKaaannnccciilll...

Anyway,syg..ur voice xsedap..ikhals..! haha..

Just kiding..sok g karoake yok..!! kamu "belanja"...~

::Hanya_AruL:: said...
This comment has been removed by the author.
enuLwanie said...

arul : kan td dah "belanja".
kanda la plak "belanja" karok esok!
ek ek?

i'msosupernotcool said...

gua ingat wet dinner td menuju ke arah lain..
maafkan kekotoran gua..
haha

enuLwanie said...

i'mnotsosupercool : oh ye ke?haha...xperasan lak ayat tu mengundang kepada 'kekotoran'.

akaqkaypoo said...

xde perasaan kot...hehe

enuLwanie said...

along : sejak bila along ada perasaan? ;)

::Hanya_AruL:: said...

haiya..kepala gua suda kusut ma..poning2!

mule la ak jiwa kacau..!

need my mom a.s.a.p!!!
T^T..

enuLwanie said...

kam : iyo lah anak omak.
ekau balik la cepat2 lepas present nnt.
jgn stress ajo!

Adeqq said...

perasaan ku akan marah!!!
macam kalau balik rumah tu, xpandang mane2, masuk toilet, amik wudhuk, solat, pastu doakan org yg sangat hampeh itu kerana pergi percikan air! hehehe...

enuLwanie said...

adeqq : perghhhh..dahsyat la cara adeqq!

f.a.r.a.h said...

i've been in ur situation yg lepak kat mcd sampai pagi. bosan sguh. tidur tak cukup. huhu

enuLwanie said...

f.a.r.ah : dah lama x dtg cni ye syg..where are u?

jalak lenteng said...

tahniah2...semoga kejayaan berterusan untuk ko enul..gerudi skeeeett~!! akaka

enuLwanie said...

jalak : ewahhh...*tengah gerudi*
hehehehe..mekaseh jalak!

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室