Yang Sayang Aku

Wednesday, April 27, 2011

Aperture : Majalah Fotografi Berbahasa Melayu.


Majalah 'Aperture' : Majalah Fotografi Terkini.

isu #1 diterbitkan pada April 2011.

aku tak pasti aku beli majalah ini kat mana.
yang pasti, masa ni aku tengah mencari majalah fotografi.
biasanya aku akan beli Digital Camera Magazine.
harganya  sangat berpatutan, RM8.00!
hanya beza RM1 saja dengan Digital Camera Magazine.

aku rasa ini adalah satu-satunya majalah fotografi berbahasa Melayu.

sesuai dibaca oleh semua peringkat.
sama ada kamu beginner photographer atau
yang dah lama menceburi bidang photography ini.

lagi cepat dan senang difahami oleh
orang yang kurang fasih berbahasa Inggeris, seperti aku.!
banyak tutorial dan teknik-teknik fotografi yang ditunjukkan dalam majalah ini.
cubalah beli dan baca sendiri!



entri ini dibuat sebab terbaca entri Abang Jamar Bahar.
at least ter-update juga blog ini!



macam mana kalian pronounce perkataan 'aperture' ni?
kalau aku, 'ape cer'.
hahahaha!

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

3 comments:

^ Uncle Syaf ^ said...

thanks...nk try belik

boleh blaja tutorial adobe skali

enuLwanie said...

syaf : try.jgn x try.biasanya kt kedai mcm news (kt stesen lrt) ada jual.

Anonymous said...

Orang yang buat majalah nie tiru logo dan name dari game "Portal"