Yang Sayang Aku

Saturday, April 23, 2011

Majlis Perkahwinan Diraja Prince William Dan Catherine Middleton.

 majlis perkahwinan diraja British antara
Putera William dan Catherine Middleton
akan berlangsung pada 29 April 2011
iaitu pada pukul 5 petang (waktu Malaysia).



 kepada pelanggan Astro,
anda boleh menonton secara LIVE di Saluran 514.
untuk pelanggan Astro Byond yang menggunakan HD Services
boleh menonton secara HD di Saluran 700.

PERCUMA tanpa perlu melanggan mana-mana pakej!



nadi utama siaran majlis perkahwinan diraja ini adalah CNN (saluran 511).
mereka akan menyiarkan laporan dan berita eksklusif dari semasa ke semasa.
sama seperti Saluran BBC World (saluran 512).
hanya dapat ditonton oleh pelanggan News Package.

anda juga boleh menonton biografi bakal permaisuri hati Putera William ini
di The Biography Channel (saluran 731) bagi pelanggan Metro Plus Package.

saluran-saluran lain yang bakal menyiarkan perkembangan semasa
majlis perkahwinan terhebat ini adalah
TLC (saluran 707-Metro Plus Package) dan
Granada TV (saluran 735-Preview Channel).



aku mesti tengok majlis Royal Wedding ni.
sebab aku suka tengok loving couple ni.
Putera William ni memang merendah diri orangnya.
walaupun beliau ni keturunan diraja,
jarang-jarang sangat kita dengar kisah sensasi percintaan mereka berdua.
tup tup, dah nak kahwin!
harap-harap artis kita dapat mencontohi beliau.




p/s : bukan mempromosikan Astro.
kalau nak promosi, baik promosi HYPP TV!








Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

2 comments:

Eja Razif said...

will n Kate ada jemput i dlm e-mail i just ckp i cannot attend ahahha..hehheh sila muntah oke

enuLwanie said...

eja : wah..dah lama ke jadi kawan diorang ni..?meh tolong ganti gi event diorang.