Yang Sayang Aku

Wednesday, April 13, 2011

Tak Sangka Ada Yang Sudi Sayang Aku.


ni semua gara-gara aku linkkan entri ni di wall Universiti Blogger Malaysia.
pertama kali aku letak link di wall Universiti ini.
pertama kali tu juga ada orang Like link aku.
terharu beb!
ye la, aku kan blogger tak famous.

dan makin ramai yang sayangkan aku.
tak ada la ramai mana pun.
setakat 3 orang saja.
tapi terkejut jugalah!


 maknanya dah masuk 200 orang yang sudi sayangi diri aku.

inilah insan yang ke-200 yang sudi sayangkan aku.
cik mek molek Nanie Zainudin.

terima kasihlah pada yang sudi mengikuti perkembangan blog aku.
blog aku ni sekadar picisan saja!
jarang sangat update tentang perkembangan semasa.
kalau nak tahu perkembangan semasa, baik pergi website akhbar online.

nama blog ni pun 'Ceritera Hidup Seorang Aku'.
maknanya perihal diri aku sajalah yang akan diceritakan.

pada yang suka ikut blog aku ni aku tak panggil kalian, follower.
sebab aku bukan pemimpin yang perlu kalian ikuti.
tapi aku anggap kalian yang mengikuti blog aku ni sebagai orang yang sayangkan aku.
sebab kalian sudi ambil tahu tentang perkembangan hidup aku ni.

aku tak pernah nak minta bantuan pada orang yang sayangkan aku.
tapi kali ni kena minta juga.
minta klik iklan di sebelah kanan atas tu.
dah setahun dah tak bergerak-gerak jumlah tu.
asyik RM16.75 saja!



sama-sama kita saling sayang menyayangi.







Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

4 comments:

buyat(bebola tomato) said...

sayang menyayang, cinta dikenang. hehe

kechixx said...

yea!;)

enuLwanie said...

buyat : puncak kasih berpanjangan..ooohhhhh!! (tu dia, karaoke..)

kechix : yeayy juga!

nanie zainudin said...

dearrrrr!!! waaaa....
xperasan nama di tag...
thx...kt pun syg kamu jugak meh~
slalu keep in touch okeh ^_^
hidopp UBM!!! ^_^