Yang Sayang Aku

Sunday, May 1, 2011

Keropok Lekor Terengganu.


dah lama kot tak makan keropok lekor Terengganu.
rezeki namanya bila teman kakak iparku
bawakan keropok lekor ni petang tadi.

buat aku makin tak sabar nak pergi Terengganu bulan depan.
banyak memori sungguh kat sana!

makanan yang aku nak melahap di sana nanti : 
-satar.
- sotong bakar.
ada cadangan makanan lain yang sedap untuk dinikmati di Terengganu?


oh ya,
mungkin juga akan berkelah di Tasik Sekayu.




~~~ mood rindu orang Terengganu!!




Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

14 comments:

Miss dorayAki said...

meh la lepak kat ganu. hehe!

Aisumi Chan Kawa'i said...

terus terasa teringin nak makan kepok leko -_-" laparnye tgh malam ni..

enuLwanie said...

miss dorayaki : nk gi pun. awk duk mane?boleh jumpa nnt..

aisumi : haha..meh amik ckit.

Wanie-san said...

wa...nak g goreng keropok la!hehehe
bukan tasik sekayu dear..tapi air terjun sekayu...:)

Chegu Zubir said...

sedap tuh...hehheee

salam new bloggger

teruskan menulis memeriahkan duania blog msia...im new folower of u

apa pandangan anda
Melayu Lambat & Tak Tepati Janji

mcm ni lah said...

ermm sedapnye kopok ni lama tak makan dah ni

ejulz said...

perghhh!! lama x mkn kpok lekor..

Along Usop said...

rindu abc azura.. =0

nelly said...

suka keropok lekor !!

BRO_MONDAY said...

miss enulwanie : FOLO DAH!!!! ai pun suka kopok ganu!!! member ai ramai budak ganu, so bila doram balik kapum tentu akan kirim...koh koh koh

Tasha said...

nak request t tlg email gambar2 hari ini kat natashaintan@live.com boleh??

enuLwanie said...

wanie-san : air terjun sekayu..patutla rs pelik je taip perkataan tu.hehehe..thanks.

cikgu zubir : terima kasih jd follower sy.hehehe

mcm ni la & ejulz : tu yg rs teringin nk gi teganu tu..

along usop ; kat mane abc tu??

nelly : i pun suka!wiwiwiwiwi..

bro_monday : ni nk kirim ke time sy ke teganu nnt?

tasha : nnt weekend ni sy bg ek.nk amik kt fb or blog ni pun bleh..

BRO_MONDAY said...

buleh tempah? pastu pos laju ke? sampai sini kompom dah x leh nak makan...adehhh~ xpe, nanti ai gi Tganu, ai beli sendiri ('',)

sarah mohamad said...

sedapnyaaa. teringin nak makan keropol lekor ganu. :)