Yang Sayang Aku

Saturday, May 7, 2011

Vlog #1 Aku.


apa itu vlog?
vlog stands for video blog.

kalau blog, kita menaip untuk dijadikan entri.
tapi vlog ni, kita hanya perlu buat video saja sebagai entri.

sebelum ni,
aku pernah view vlog blogger famous seperti Cik Epal, NurAizuddin dan Maria Elena.
tapi tak sangka lepas join gathering dengan Abang Ben Ashaari minggu lepas,
aku boleh jadi minat dengan vlog.

minat dah ada.
tapi pandai ke aku nak olah entri tu jadi vlog?
apa-apa pun, tunggu je la vlog kedua aku nanti.
(tu pun kalau jadi. muahahaha!)
Canon 500D dah ada untuk jadi perantaraan.





eh, sebelum tu layan vlog pertama aku ni kejap!



credit : 1tube.my

nervous nak arwah masa ni!
bercampur aduk dengan perasaan yang tak tenteram masa tu.






terima kasih daun keladi ye, 1tube.my!
ada masa shoot video saya lagi ye?


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

6 comments:

mas saari said...

mmg nampak gelabah sikit tapi takpe first time kan?

anyway...tahniah!
jgn lupa tgk vlog akak jugak..

enuLwanie said...

kak mas : dah tengok dah. sebenarnya masa ni tengah gaduh dengan orang. tu yg ms shoot fikiran serabut sikit!

muslimahrempit said...

suara dh market tu...xlama lg leh ganti nurul shuhada la...keep it up sis!!

enuLwanie said...

along : wah..gitu!!nurul shuhada tu cantek..tp bukan nk cakap pe la kan..ada customer ngaku suara wani ni best!hehehe

muslimahrempit said...

hahaha..tu bodek je tu nk dpt pakej astro murah..kahkahkah

enuLwanie said...

along : x ikhlas!!