Yang Sayang Aku

Wednesday, May 4, 2011

Mood Pink Malam Ini.

malam ni datang mood kerajinan aku.

bilik dah bersepah dengan baju yang belum dilipat.
baju yang belum dibasuh pun banyak lagi.
terus masuk mesin basuh!

lepas tu, terfikirlah nak berubah angin.
cadar biru dah bertukar menjadi cadar pink.
 ni cadar masa kat hostel dulu.
tukar sementara cadar lama dibasuh.

 ni baru beli di Jaya Jusco Maluri tadi.
bau Ambi Pur Rose semerbak dalam bilik ni.
rasa segar saja nak tidur malam ni!

 mandi dulu selepas berpeluh mengemas bilik.
ubat gigi Safi dan berus gigi pun nak warna pink!

 bau Lux Magic Spell ni pun sangat wangi.
rasa tak mahu keluar bilik air bila terbau shower cream ni.
rasa nak mandi lama-lama!

tuala baru pun nak warna pink juga!


mari tidur.
ups, baju tidur pun warna pink.
rasa nak tidur awal.
semangat tengok warna pink!!


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

4 comments:

neni izazi said...

neni pun suka pink, kat rumah skrg pun,semua nak pink klu boleh,termasuklah towel hubby..he..he...

enuLwanie said...

hahhaha...sian hubby kak neni.
mesti dia pun pasrah je dapat towel wrna pink.

sarah mohamad said...

hiks saya pun suka shower lux. semua shower saya semua nya jenis lux. baunya sangat best :)

enuLwanie said...

best kan bau lux...suka sangat!!