Yang Sayang Aku

Thursday, August 5, 2010

Sudah Ada Fan Page Di Facebook. I Like You All Tau...

semalam,
saja belek-belek apa-apa yang menarik di Facebook.

terlintas di fikiran nak ada fan page sendiri.
khas untuk mempromosikan entri di blog aku.
maklum la,
jarang ada orang baca blog aku.

trafik blog aku pun dah tak serancak dulu.
mungkin sebab aku dah kurang blogwalking.
kalau ada pun,
sekadar jadi silent reader.

page ni masih dalam proses penggodekan.
banyak try and error.
jutaan terima kasih pada joegrimjow.
menyusahkan dia dengan pelbagai soalan
yang sebenarnya aku boleh cari sendiri.

terima kasih pada yang 'Like'.
terima kasih atas sokongan kamu
pada blog yang tak famous ni
apatah lagi aku bukan blogger yang petah berbicara.

terima kasih juga pada yang klik nuffnang aku.
dari RM15.50 ke RM16.25.
ok la tu....
bersyukurlah nak.....


kalau kamu suka dengan blog aku,
'Like' la di page aku ataupun di sidebar kanan blog aku ni.


hanya untuk suka-suka...

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

2 comments:

et said...

ooo.mahu like.^^

enuLwanie said...

et : ayuh..cepat2 like! hehehehe...