Yang Sayang Aku

Sunday, August 8, 2010

Kerana Famous Amos Saja...



credit to Mohd Farid Sadri.


sedap sangat ke Famous Amos sampai Nor Azita Osman
cakap negeri Johor tu hina?

aku makan sekali je Famous Amos.
tu pun beli masa JomHeboh di Bukit Jalil tahun lepas.
rasa macam membazir pula
sebab aku beli biskut yang ada pecan.

mungkin maksud 'hina' bagi dia tu lain.

tapi ingatlah wahai Puan Azita,
kerana mulut badan binasa.

kita mempamerkan keaiban diri kita sebenarnya.
hanya kerana biskut yang picisan itu,
kita membabitkan satu komuniti yang besar
dan isu itu pasti akan menimbulkan sensitiviti.

diharapkan Puan Azita lebih berhati-hati.
jangan anda pula yang mengikut jejak langkah Aduka Taruna.
kesian anak anda yang comel tu tak terjaga pula nanti!




rindu bilik ni.
kenangan bersama Busyra dan teman-teman lain di semester akhir.


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

3 comments:

fnd said...

Tak pesal sales famos amos berganda gandaa biln ni..blog asik sembg famos amos je

Syuhada said...

Kesian dia ni, padahal Senai tu termasuk dalam Johor Bahru. Hahaha kesian! Tak tengok peta Malaysia agaknya.

enuLwanie said...

fnd : sedap sgt ke? bau je sedap...

syuhada : tu la..tau ikut perasaan je update status.guna la perasaan lain.
mcm kak ema asyik sebut, 'sadis'. hahahaha..pape pun, sadis.