Yang Sayang Aku

Wednesday, September 30, 2009

Tesco Kota Bharu

takde pape yang menarik pun tentang entri kali ni.
cuma aku nak uar-uarkan tentang entri
pada 25 September lalu,
dia telah post entri tentang birthday aku.
tapi hari ni baru aku dapat baca blog dia.
tu pun di KFC Tesco Kota Bharu.
sebab line internet di rumah aku yang sangat kurengggg!

gaya seorang blogger!

sibuk je nisa nak masuk gambar gak!

kad birthday online syuhada

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

2 comments:

ghostWRITER said...

tumpang iklan...he2... sapa2 minat politik.. jom terjah blog kiter..

anakmuda
http://ohpolitik.blogspot.com

hilman.teddy said...

jemput berahi di tulisan saya. =D