Yang Sayang Aku

Friday, September 4, 2009

sabar tqa sabar

astaghfirullah...
hari ni kurang pahala puasa aku...
ni semua gara-gara memaki cara pengurusan bahagian exam unit kolej aku...
macam tuuuuuttt je!!!
ade ke buka kaunter pukul 2.30 tapi nak tutup pukul 4.30??
tak pikir ke kalau orang yang duk jauh,
tak kan nak datang banyak kali...
tahu nak balik je...
lapar sangat??
kitorang lapar dan penat sebab beratur...
dah la lembab buat kerja!

aku bersama tqa dan suhaila sabar beratur menunggu turn kitorang...
bayangkan kitorang beratur almost 2 hours,
then mereka-mereka itu suruh kitorang datang esok je...
ade ke patut??
dah la junior asyik menyelit masuk je kat barisan depan...
hei, walaupun aku ni tak setinggi mana, but i'm still your senior tau!!!
remember that kids!!!!

hari ni kesabaran aku benar-benar teruji...
tapi tak boleh lawan tahap ketidaksabaran tqa lagi...
dia telah berani memotong line dan
berkeras dengan akak exam unit tu untuk bagi slip exam kat kitorang...
last-last dapat, hasil dari kekerasan tqa!!

p/s : thanx tqa! tanpa kamu, pasti aku takkan dapat slip exam hari ni...

~panjangnya beratur~


~tqa, suhaila dan aku~

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

3 comments:

tqa said...

kita kene berkeras kalau kita mahukan sesuatu!! ninja turtle !!! haiiyakkk~~

aku comel dalam gamabr :) tq. marah aku reda. haha

enuLwanie said...

'comel'??
ko salah pandang kot!!!

Khairin Azhan said...

hahaha..bgs junior2ku..kamu sud mula pandai menggunakan ke'senioriti'an kamu...baguih2.. keep it up...