Yang Sayang Aku

Thursday, September 24, 2009

cepat wish kat aku sekarang!!!!

sempena besday aku yang ke-22,
aku nak buat wish list!

aku nak ucapan besday dari classmates DMT aku :
syuhada
kak ema
busyra
tqa
suhaila
emilia
'affan
kamarul
sethu

tak lupa pada bekas housemates kat Pangsapuri Bukit Baru :
filzah
hasanah

aku juga nak ucapan dari best friend kat SEMENZA :
yatt
sya

dari followers aku kat blogspot ni :
jen
asmashamir
ide anje
paku pakiz
CiP FaRah
probakti
Nik
beeRamza
eilmi
yati MA
pAper hEarT
Waxanuxx
Saiful Amani
alepadly
alessandra
MuChUKkK!!!!
venixx
liysa farisa
littlepixieblog

tak lupa pada orang yang agak la istimewa :
hisham *best friend mcd*
fairus *teman tapi mesra ke??*

aku nak korang wish walaupun korang tak mungkin akan buat
surprise party kat aku!
apatah lagi party liar!!!

setakat ni yang dah wish awal sebab agaknya mengantuk nak tidur
dan
aku boleh terima reason yang agak munasabah :
along *nak bangun awal untuk buat bekal abang long pergi kerja..isteri mithali la katakan!*
nor syazwani *senior July intake a.k.a anak ofismate umi aku*

ni kisah kak ema yang lucu...
dia call pagi tadi.
siap semangat lagi nyanyi besday song untuk aku!
dia ingatkan hari ni besday aku.
boleh pulak tarik balik wish tu!
nak call untuk esok pulak...
memang pagi-pagi dah buat aku tergelak sakan!
yang tambah best,
dia kata aku terkena panggilan hangit!
aku ke dia yang kena panggilan hangit???

p/s : tak harap pun hadiah.
kalau dapat,
alhamdulillah!!!
hehehehehehhe......

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

1 comment:

tqa said...

aduyaii k.ema niee buat malu kengkawan jer.. hahaah a. happy bday again and again