Yang Sayang Aku

Friday, July 23, 2010

Apa Dah Jadi Pada Azam Aku Tahun Ni?

baru aku teringat azam aku tahun ni.
sekarang dah pertengahan tahun.
apa dah jadi pada azam aku?

1. lesen memandu.
susah sikit nak pergi daftar kelas memandu.
memandangkan aku sibuk bekerja dan
tiada orang nak temankan aku.

2. DSLR.
walaupun DSLR tu Abang Yo punya,
tapi sekurang-kurangnya aku dapat juga merasa menjadi photographer.

seriusnya muka!
ni masa annual dinner company aku.

3. sambung Degree.
aku mungkin sambung Degree di UKM. (insyallah..)
tak tahu kenapa,
aku suka sangat dengan UKM!

4. gitar.
kalau kamu mengikuti blog aku sejak awal tahun ni,
kamu mungkin pernah terbaca tentang minat aku terhadap gitar.
nak beli gitar.
nak belajar main gitar.

tapi akibat peredaran masa,
aku hampir terlupa niat aku tu.

kalau sesiapa nak jual gitar yang masih OK dan masih berfungsi,
silalah roger kat aku!
budget dalam RM100 sahaja.



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

5 comments:

Lelaki Ini said...

huhuh..
chaiyok2 mncapai azam!

enuLwanie said...

lelaki ini (yg selalu memujaku...) : hehehe...mekaseh awk.
selalu sokong sy... ;)

cikgadis konfiuss said...

azam?
erk! apa azam org a....?



errr..mcm xda ni
aduii..

enuLwanie said...

cik gadis : mmg konfius ni! tp takpe, arap2 sume yg diimpi jadi kenyataan.

ain fathihah said...

moga semua azam tercapai dgn jayanya! hehe