Yang Sayang Aku

Tuesday, July 20, 2010

Mereka Dah Konvo. Aku..?

ni Along masa majlis konvokesyen Diploma in Electrical Engineering di UiTM Shah Alam.

ni pula Abang Yo masa majlis konvokesyen Degree in Medical di UiTM Shah Alam.

aku?
nampak gaya aku takkan ke majlis konvokesyen aku di MMU pada 3 Ogos ni.

aku yakin seyakinnya pasti
aku takkan menghadirkan diri di sana.
walaupun itulah satu-satunya impian aku sekarang ni.

nak beritahu sebab pun macam takde mood.
bukan aku seorang mangsa 'dia'.
rata-rata teman sekelasku juga menghadapi kebarangkalian
untuk tidak ke majlis konvokesyen nanti.

sedih!
terlalu sedih!!!


maafkan Wanie, Umi Abah...


Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

5 comments:

Anonymous said...

laaa...relax la..
sabar seminit menguntungkn seratus hari..

huhu..

klu da xle, nk buek camno kn..

-abg arul enchem-

Wanie-san said...

jgn nanti menyesal di kemudian hari sudah la...:)
kenangan tu kalau konvo...ape2 pun depend dari wanie gak kan..:)

enuLwanie said...

arul : dh mmg aku pasti aku xkn konvo.byk sgt kot outstanding dia.

wanie-san : mmg la..wanie dh plan nk beli baju utk umi abah utk ke konvo nnt.huhuhuhu... ;(

miEz haNeM said...

adik akak..
listen...
tak lama lagi kau lak convo.
teruskan berjuang!

enuLwanie said...

kak anem : akak, sy xkn konvo kak.ada hal yg menghalang sy konvo. bkn sbb subjek...