Yang Sayang Aku

Tuesday, July 6, 2010

Lili Dan Lilo.

salam rindu buat kalian semua.

disebabkan ke'sangap'an aku untuk update blog dan facebook,
aku sanggup menghabiskan duit aku untuk beli DiGi broadband.

kalau nak diikutkan hati,
banyak benda yang aku nak cerita.
tapi rasanya tak larat kot nak cerita semuanya.

sekarang,
aku sudah punya teman mesraku.
bukan satu, tapi dua.

boleh cium dia.
boleh gentel-gentel dia.
boleh geli-geli dengan dia.
boleh cemolot lagi!

inilah dia kesayangan aku.
LILI DAN LILO.

tataplah aksi-aksi comel mereka.




Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

3 comments:

miEz haNeM said...

hi dik..
comei..
sorry tau..masa adik sms tu akak gi kursus kawen..
jumpe kak yam?

meya ismail said...

haloo cik kiah,
cute lilo dan lili hang, meya punya dah tinggal sekoq, anak2 dia berpuluh2 dh jual kt kedai hamham.. skrg 100% on iguana plak.. tp xde entri psl iguana sy lg.. t dh wat entri psl iguana meya bgtau ek..

enuLwanie said...

kak anem : belum jumpa kak yam lagi..kebetulan, ari tu x banyak kredit.huhuhu...

meya : dah lama teringin nak bela hamster ni.sejak duk semenza lagi.tp skrg bru ada kesempatan..