Yang Sayang Aku

Thursday, June 10, 2010

Masih Adakah Orang Merinduiku?

rindu nak blogging lagi.
rasanya blog aku pun dah tak semeriah dulu.
rasanya dah tak ramai nak tengok blog aku sekarang.

kadang-kadang,
tandus idea nak cerita pada kalian.
hidup aku sekarang ni pun tertumpu pada kerja.
bangun, pergi kerja.
balik, tidur.
kadang-kadang, tiada masa untuk bersosial.
maklumla, teman pun tak ramai.
boleh dibilang dengan jari.

cuma, bila dapat gaji ni,
aku lebih banyak menghabiskannya untuk annual dinner company aku
12hb Jun ni.

rasanya baju yang sedia ada pun boleh dipakai ke majlis.
tapi naluri keborosan aku tetap nak yang baru.

kasut pun sama.
semalam baru beli kasut wedges yang warna biru jeans.
tapi hari ni, tengok kasut bertali tu nampak seksi pula.
terus grab, bayar!

last-last, bawa balik kampung.
bagi kat Umi kasut jeans tu.
Umi pun masih berjiwa muda.
nak kasut tu.
bagi je la!

ini aku beli untuk meraikan hari lahir Acik ataupun nama panjangnya,
Ainul Safiirah bt Azizan ke-13.
adik-adik aku pun suka Big Apple.
tapi terkilan, 'The Alien' takde masa aku beli tadi.

moga Acik panjang umur dan dimurahkan rezeki.
belajar rajin-rajin.



Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

4 comments:

Jantan Keparat said...

besh2!
hei bufday pd adik..
hehehe

Farid MOFASAD said...

sape kata?

mereka singgah

tapi tak sempat komen..

ok.

:)

enuLwanie said...

jantan :(behalf on acik..)mekaseh.bila nak bagi hadiah?hehe..

farid : ye ke?mst salah sorg tu adalah farid kan?

wong ah ian said...

aku xtau pesal cm lame gile aku x dtg sini..rupenye bile aku check, lepas aku tukar layout, ko punye link ilang terus..ingat ko da ttup blog haha..

ampunkan aku..haha