Yang Sayang Aku

Wednesday, June 2, 2010

Karipap Ke Big Mac?

walaupun aku seorang pencinta karipap,
aku belum pernah merasa karipap sebesar ni.

disebabkan Head Of Department (HOD) aku tak keluar lunch,
officemate aku belikan dia sebungkus karipap.

dia pun gila karipap.
so, aku yang duduk di sebelah meja dia dapat juga la merasa keenakan karipap ni.
di dalamnya inti kentang.
tapi yang uniknya,
ada telur rebus yang telah dipotong di dalamnya.

nah!
besar mulut aku nak makan karipap ni.
macam makan Big Mac McDonald's.


p/s : esok aku bakal ada officemate baru.
tak sabar rasanya!

Sukakan entri ini? Apalagi, jangan malu-malu tekan butang Like.

4 comments:

lumut said...

amacam program diet kau?ok x?hehe

'AQILAH said...

woah....tengok je lapa..

et said...

worrr.besar gle kottt.

enuLwanie said...

lumut : alamak, kantoi! diet dh lama x jadi.hahaha ;)

'aqilah : tu la..padahal, sy pun dh kenyang ms tu.tp tgk ke'besar'an karipap tu terus jd lapar...

et : besar punye! hahahaha ;)